35 yaşındaki eski sevgili genç Aysun'u katletti!

İzmir'de, 20 yaşındaki Aysun Candan, eski sevgilisi 35 yaşındaki H.A. tarafından yaşadığı evin penceresinden içeriye ateş edilerek öldürüldü. Katil zanlısı yakalanarak gözaltına alındı.

35 yaşındaki eski sevgili genç Aysun'u katletti!
35 yaşındaki eski sevgili genç Aysun'u katletti!
GİRİŞ 01.05.2025 16:55 GÜNCELLEME 01.05.2025 17:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmir'de olay, dün saat 21.30'da Beydağ ilçesi kırsal Eğirdere Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, eski sevgilisi olan şüpheli H.A. (35), Aysun Candan’ın (20) yaşadığı eve gelerek pencereden içeriye 4 el ateş etti.

MERMİLER AYSUN'A İSABET ETTİ

İHA'daki habere göre kurşunlar genç kıza isabet ederken H.A. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşların ihbarıyla bölge sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI KAYBETTİ

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde mermilerin isabet ettiği Candan’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

KATİL ZANLISI YAKALANDI

Genç kızın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken jandarma ekipleri H.A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Kısa sürede yakalanıp gözaltına alınan eski sevgili H.A.’nın işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • K2301 3 gün önce Şikayet Et
    İdaaaaaam
    Cevapla
  • tamer danacı 3 gün önce Şikayet Et
    sevgili nedir ya dikkat edin bu tür haberler hep islama aykırı işler yüzünden.
    Cevapla
  • MSELİM 3 gün önce Şikayet Et
    bizim zamanımızda sevdiğimiz kıza korkudan ve edepten yaklaşıp ta tertemiz masumane sevgimizi açıklıyamazdık bile ama şimdi her şey normal ne ar kalmış ne namus zinanın adı aşk kırıştırmanı adı ise çıkmak olmuş
    Cevapla
  • MSELİM 3 gün önce Şikayet Et
    boy frendi, sevgili ,karşı cins arkadaşlığı ,beraber yaşama (zina) ,evlilik dışı hamilelik gibi saçmalıklar islamiyette kesinlikle yoktur ve haramdır bu gibi sonuçlar tabiidir hem de kaçınılmazdır
    Cevapla
  • Dünya 5ten büyük 3 gün önce Şikayet Et
    Beyler İslama uymalıyız, kadınlarda uymalı, ve kanunlar gayrimüslimlerin kafasına göre değil, (şehit kanıyla alınmış topraklarda) Kur'ana uygun olmalı... kadında Allahtan korkmalı, erkekte.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu binlerce askeri göreve çağırdı! Askerlerden orduya flaş yanıt
Özgür Özel'e saldırı: Provokatör paylaşım yapanlar için harekete geçildi