Fahrettin Altun'dan CHP'nin 'iftira kampanyasına' sert tepki!
İletişim Başkanı Altun, CHP'de ortaya çıkan vahim iddiaların üzerini "cambaza bak" taktiğiyle kapatmak için görevlendirilen kim varsa her fırsatta İletişim Başkanlığı'na saldırdığını söyleyerek sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'nin iftira kampanyalarına sert tepki gösterdi. Altun, "CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere ana muhalefet partisinde ortaya çıkan vahim iddiaların üzerini "cambaza bak" taktiğiyle kapatmak için görevlendirilen kim varsa her fırsatta İletişim Başkanlığımıza saldırıyor." dedi.
Fahrettin Altun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "CHP'nin en tepesinde yuvalanmış olan bu kara propaganda vazifelilerine bir kez daha seslenelim: Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin içeride dışarıda hikayesini anlatan, argümanlarını savunan ve binlerce faydalı iletişim faaliyetinde bulunan İletişim Başkanlığımız, sizin kerameti kendinden menkul birtakım asılsız iddialarınızla lekelenecek değildir." ifadelerini kullandı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere ana muhalefet partisinde ortaya çıkan vahim iddiaların üzerini "cambaza bak" taktiğiyle kapatmak için görevlendirilen kim varsa her fırsatta İletişim Başkanlığımıza saldırıyor.
— Fahrettin Altun (@fahrettinaltun) May 2, 2025
CHP'nin en tepesinde yuvalanmış olan bu kara… pic.twitter.com/2dT3h9WsPf
"Milletimiz yalanlarınızla, algılarınızla, manipülasyonlarınızla mücadele eden kurumumuza sahip çıkmakta, ortaya attığınız saçmalıkları çürütürken bizlere sonuna kadar desteklerini ifade etmektedir." diyen Altun, "Kara propagandada bir dünya markası olarak siz yolsuzlukları, usulsüzlükleri, tacizleri akla hayale gelmeyen kombinasyonlarla aklamaya çalışmaya devam edebilir; kameraya bantı çorbayla, valizi jammerla eşleştirip Milletin aklıyla alay edercesine açıklamalar yapmayı sürdürebilirsiniz. Biz de her zaman olduğu gibi iftira kampanyalarınıza karşı hakikati kuşanıp mücadelemize devam edeceğiz." açıklamasında bulundu.
-
Misafir 15 saat önce Şikayet EtÇamuriyet gazetesiBeğen
-
Misafir 21 saat önce Şikayet EtBu CHP hangi örgütün eline geçti böyle anlaşılması çok zor. Kimisi hırsızlıktan kimisi cinsel saldırıdan kimisi devleti soymaktan kimisi PKK seven kimisi fötö cü öpen. Ne ararsan var bunlarda Atatürkü partisiyiz derler Atatürke küfredenlerle el ele kolkola.Beğen Toplam 13 beğeni
-
memo-se 21 saat önce Şikayet Etchp kapatılmalıdır, pis koku buradan yayılıyor.Beğen Toplam 12 beğeni
-
memati 21 saat önce Şikayet Etchp kapatılmalıdır, pis koku buradan yayılıyor.Beğen Toplam 8 beğeni
-
Misafirs 21 saat önce Şikayet EtBu devletin başka işi gücü yok mu yaa. Bırakın şu chp zihniyetine cevap yetiştirmeyi yaa. Muhatap almayın, biiey sanıyolar sonra kendilerini yaaBeğen Toplam 7 beğeni