Çekmeköy'de inşaat alanında göçük! Acı haber geldi

Son dakika haberi... Çekmeköy'de inşaat alanında göçük meydana geldi. Mahsur kalan 2 işçiden 1'i hayatını kaybederken, 1'i kurtarıldı.

GİRİŞ 12.05.2025 14:22 GÜNCELLEME 12.05.2025 16:02
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Çekmeköy Reşadiye Mahallesi'nde inşaat alanında göçük meydana geldi. 2 işçi mahsur kaldı. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İşçi Cafer Tülek itfaiye ekiplerince çıkarılıp sağlık ekiplerine teslim edilirken, Yasin Tülek hayatını kaybetti.

Çekmeköy Kaymakamlığı'ndan yazılı bir açıklama yapıldı.

Açıklamada, "12 Mayıs 2025 Pazartesi günü saat 13.30 sıralarında Çekmeköy İlçesi Reşadiye Mahallesi Esençile Sokak'ta bulunan inşaat şantiyesinde kanalizasyon çalışması sırasında toprak kayması meydana gelmiştir. Toprak kayması sonucu alanda çalışan 2 işçi toprak altında kalmış, bölgeye itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edilmiştir. Arama kurtarma çalışmaları sonucunda, Cafer Tülek isimli işçi bilinci açık şekilde toprak altından çıkartılarak sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmıştır. Toprak altında kalan diğer işçi için kurtarma çalışmaları devam etmektedir. " denildi.

KAYNAK: AA, DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • CSGB 7 saat önce Şikayet Et
    Göçükten sonra kalaslar ile emniyete almışlar. Önceden neden kalaslar ile desdekklemediniz.
    Cevapla
  • Misafir 7 saat önce Şikayet Et
    TC de inşaat bilen biri yokmu. 80cm den fazla yer kazması yapılırsa takozla güvenli hale getirilmeli. ondan sonra inilmeli.
    Cevapla
  • Erkan 7 saat önce Şikayet Et
    Ne abicim neden önlem almadan sanki bize birsey olmuş havasindayiz yani yitip giden canlar hiç mi bize örnek olmuyor inanılır gibi değil yazık RABBİM rahmeti ile mükafatlandirsin inşallah yazık olmuş çok yazık olmuş.
    Cevapla
  • kartal 7 saat önce Şikayet Et
    ormandaki ağaçlar villa sitenin duvarına değiyor, ranta bak
    Cevapla
  • ismail 8 saat önce Şikayet Et
    Bir zamanlar huzur içinde yaşadığımız yeri Çekmekö'ü bitirdiniz. Doğa ile iç içe iken şu anda her yer beton ve tarfik oldu. AKşamları boğaz köprüsünü geride bırakacak seviyede trafik sorunu da var artık.
    Cevapla
  • metehannn 7 saat önce Şikayet Et
    sadece çekmeköy mü?zamanında sarıyerde çok güzel bir yerdi orayıda bitirdiler zamanında alemdağ da çok güzeldi orayıda betona gömdüler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluğa bir adım kaldı! Nefes kesen yarışta puan durumu
Milyonlarca emekli ve emekli adaylarını ilgilendiriyor! İkramiye için son iki hafta!