İsrailli şarkıcı Ankara'da konser verecekti: Bakanlıktan iptal kararı!

İsrailli şarkıcı Yasmin Levy'nin 15 Mayıs'ta Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı salonda vereceği konser tepkilere neden oldu. Tepkilerin büyümesinin ardından konser iptal edildi.

GİRİŞ 13.05.2025 20:21 GÜNCELLEME 13.05.2025 20:21
Bu Habere 341 Yorum Yapılmış

İsrailli müzisyen Yasmin Levy'nin Ankara'da MEB'e bağlı salonda vereceği konser, tepkilerin ardından bakanlık tarafından iptal edildi.

İSRAİLLİ ŞARKICININ ANKARA'DA VERECEĞİ KONSER ORTALIĞI KARIŞTIRDI

İsrailli şarkıcı Yasmin Levy'nin Ankara'da vereceği konser ortalığı karıştırdı. Olayın öğrenilmesinin ardından sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü.

BAKANLIK KONSERİ İPTAL ETTİ

Vatandaşlar 15 Mayıs'ta Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Ankara Beşevler'deki MEB Şura Salonu'nda verilecek konserin iptal edilmesini istedi. Bakanlık, kiralama usulüyle verilen salonun kullanımına ilişkin takdir yetkisini kullanarak salon kiralamasını iptal etti.

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları Yasmin Levy'nin İsrail ordusunda aktif görev alan keskin nişancı Noam Zizi'yi sosyal medyada takip ettiğini öne sürmüştü.

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 341
  • Gürcüoğlu 0837 1 ay önce Şikayet Et
    Bu noktaya kadar gelmemeliydi! Ne demek ya ifşa olunca iptal etmek! Baştan böyle bir organizasyonu yapmak hata hatta dilim varmıyor ama gafillik!
    Cevapla
  • Kemal Yalçın 1 ay önce Şikayet Et
    Organizasyonda parmağı olanlara soruşturma açılmalı, hainlikleri cezasız kalmamalı.
    Cevapla
  • dmt 1 ay önce Şikayet Et
    samimiyetsiz. türkçe biliyor ama ingilizce konuşuyor. bu konser organizasyonunu yapan zatların anlamadığı nedir acaba? katiller diyoruz. soykırım yapıyorlar diyoruz. daha ne diyelim.
    Cevapla
  • Vatandaş ! 1 ay önce Şikayet Et
    Bunların (çocuk katilleri) Türkiye de yürümesinden bile rahatsız OLUYORUZ !
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Evet bu konseri kim ne amaçla ayarlandı türkiye sınırları içinde hiç bir yerde böyle bu tip konserlere asla müsaade etmeyiz daha yeni doğmuş bebelerin şehit edilmesini unutmadık asla ve asla böyle bir organizasyonlara izin vermeyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yumaklı'dan orman yangını açıklaması! İşte kontrol altına alınan yerler
Osimhen Galatasaray'ı reddetti: Napoli yönetimi küplere bindi