Yetimler için 160 bin fidan dikildi!

İHH, başlattığı "Her Yetime Bir Fidan" projesiyle, destekte bulunduğu her yetim için bir fidan dikiyor. Projenin ilk etabında 22 ilde 160 bin fidan dikildi.

Yetimler için 160 bin fidan dikildi!
Yetimler için 160 bin fidan dikildi!
GİRİŞ 15.05.2025 11:11 GÜNCELLEME 15.05.2025 11:11

Projenin ilk etabında İHH ve Orman Genel Müdürlüğü (OGM) iş birliğinde 22 ilde 160 bin fidan dikildi. Fidanlar; Antalya, Bursa, Kırklareli, Edirne, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Muğla, Yalova, Kütahya, Denizli, Mersin, Aydın, Uşak, Şırnak, Zonguldak, İzmir, Manisa, Çorum, Isparta, Batman ve Balıkesir’de toprakla buluştu.

Vakıf, Yetim Sponsorluk Projesi'ne destek veren bağışçılarına "Her Yetime Bir Fidan" çalışması kapsamında dikilen her fidan için SMS yoluyla bilgi verecek. Farklı alanlarda yetimlere ve ailelerine destek ulaştıran İHH, uyguladığı yeni projeyle çevre bilincinin artmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Yetim Sponsorluk Sistemi ile 43 ülkede toplam 132 bin 816 yetime destek veren İHH, 12 ülkedeki 42 yetimhanesi, 1 Yetim Eğitim Merkezi ve 1 Eğitim Kampüsünde de yetimlere yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NATO zirvesi sona erdi! Bakan Fidan: Rusya ve Ukrayna tavizler vermeli! YPG sözünü tutmalı
Milyonlarca çalışan ve emekliyi ilgilendiriyor! 4 ayda tüm maaşlar değişecek!