Mayıs ayında kar sürprizi!

Bitlis’te günlerdir devam eden yağmur, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Ekipler, kar yağışının etkili olduğu Nemrut Krater Gölü yolunda temizleme çalışması yaptı.

Mayıs ayında kar sürprizi!
Mayıs ayında kar sürprizi!
GİRİŞ 15.05.2025 18:28 GÜNCELLEME 15.05.2025 18:28

Günlerdir kentte aralıklarla etkili olan yağmur, sabah saatlerinde yerini yüksek kesimlerde kar yağışına bıraktı. Mayıs ayının ortalarında yağan kar ile birlikte yüksek kesimler beyaza bürünürken, özellikle Nemrut Krater Gölü, yağan kar ile beraber güzel görüntüler oluşturdu. Sabaha karşı başlayan kar yağışı ile birlikte yüksek rakımlı bölgelerde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreyi buldu.

Beyaza bürünen bölgede, Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri tarafından yol temizleme çalışması başlatıldı. Nemrut Krater Gölü’ne ziyarete giden vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamaları için Bitlis İl Özel İdaresi ekipleri kar yağışına karşı hazır bekletiliyor. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Zamanlama manidar! Özgür Özel ile Leman bir arada
Maaşlara temmuz zammı geliyor! 20 milyondan fazla kişiyi etkileyecek