Uzaklaştırma kararı aldırdığı gün, hastanede öldürüldü!

Kahramanmaraş'ta tıbbi sekreter Eser Karaca (42), eski eşi Atilla Ayıntaplı (44) tarafından çalıştığı özel hastanede pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

GİRİŞ 21.05.2025 17:14 GÜNCELLEME 21.05.2025 17:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Karaca’nın başvurusu üzerine bugün Ayıntaplı hakkında uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıktı.

Olay, öğle saatlerinde Yamaçtepe Mahallesi’ndeki bir özel hastanede meydana geldi. Atilla Ayıntaplı, pompalı tüfekle boşandığı Eser Karaca’nın çalıştığı hastaneye gitti. Ayıntaplı ve Karaca arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışma kısa sürede büyüdü, Eser Karaca, merdivenlerden inerek kaçmaya başladı. Bu sırada Atilla Ayıntaplı, Eser Karaca’ya pompalı tüfekle 3 el ateş etti. Yaralanan Karaca, hemen hastanenin acil servisine alındı ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

SİLAHI ATIP KAÇTI

Atilla Ayıntaplı ise olayda kullandığı silahı atıp, hastanene yakınına park ettiği otomobiliyle kaçtı. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ayıntaplı kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayı duyup hastaneye gelen çiftin çocukları, annelerinin ölüm haberini alınca gözyaşlarına boğuldu.

4’ÜNCÜ UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Öte yandan Eser Karaca’nın, kendisini rahatsız ettiği gerekçesiyle Atilla Ayıntaplı hakkında 2019’da 1 kez, 2025’te de 2 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı belirtildi. Karaca’nın eşi hakkında 4’üncü kez uzaklaştırma kararı için dün avukatı aracılığıyla adliyeye başvurduğu ve bugün olaydan saatler öncesinde de Atila Ayıntaplı hakkında uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıktı.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • mustafa 3 saat önce Şikayet Et
    sizin gibi erkek olmaz olsun, cehennemin dibine kadar yolunuz var, erkek adam kadına silah sıkar mı, bir kadına karşı silah kullanmak erkeklikse yere batsın öyle erkeklik
    Cevapla
  • Sade vatandaş 7 saat önce Şikayet Et
    İDAM gelmeden, İDAM gelmeden.! İDAM gelmeden.!!! bu teröristler te-miz-len-mez.! kıssasta hayat vardır.!
    Cevapla
  • Misafir 8 saat önce Şikayet Et
    ulan sizin aşkınız batsın be! Bu aşk değil! aşık olan hiç sevildiğinin kılına zarar verir mi? sevdiğinin gözlerinden yaş gelmesine izin verir mi? O kadar sinirlendim ki. inşallah o insan müsveddesi hakkettiği cezayı çeker! ama bu dünyada ama öbür dünyada!
    Cevapla
  • Halil Mithat 8 saat önce Şikayet Et
    Çözüm belli; İDAM
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan'da İsrail krizi: Miçotakis'e ayar verdiler!
İstanbul'da otobüs kaosu kapıda! İşte CHP'nin bozduğu AK Parti dönemindeki ödeme sistemi