Başıboş sokak köpeği vahşeti: 5 yaşındaki Ömer hastaneye kaldırıldı

Yakınlarının cenazesi için ailesiyle Bursa'dan, Çorum'a gelen 5 yaşındaki Ömer Miraç I., başıboş köpeğin saldırısına uğradı. Küçük çocuk doku kaybı nedeniyle Ankara'ya sevk edildi.

Başıboş sokak köpeği vahşeti: 5 yaşındaki Ömer hastaneye kaldırıldı
Başıboş sokak köpeği vahşeti: 5 yaşındaki Ömer hastaneye kaldırıldı
GİRİŞ 25.05.2025 22:30 GÜNCELLEME 25.05.2025 22:30
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Bursa'dan, bir yakınlarının cenazesi için ailesiyle Çorum'a gelen Ömer Miraç I. Kale Mahallesi'nde sahipsiz bir köpeğin saldırısına uğradı.

SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRDIĞI KÜÇÜK ÖMER YÜZÜNDEN VE KAFASINDAN YARALANDI

İhbar üzerine adrese sağlık ekipleri sevk edildi. Yüzünden ve kafasından yaralanan çocuk, olay yerinde yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

DOKU KAYBI NEDENİYLE ANKARA'YA SEVK EDİLDİ

Küçük çocuk doku kaybı nedeniyle Ankara Etlik Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Mehmet Arsoy 1 gün önce Şikayet Et
    İtler için duyar kasanlara: Zehirlediğin fareden, kebab yaptığın kuzudan ayrıcalıklarıYOK Kuzu, tavuk kesip itlere yedirmek merhamet değil, aptallık Mama barınak rantıyla bir kaç 100bin it, 10milyon it yapıldı Bu bir kısır döngü. İtlaf etmedikçe sayıları artacak. Dağda ormanda her boş alanda üreyen itleri kısırlaştıramazsın 2 milyar dolarlık mama sektörüne ülkeyi sömürtmeyin.
    Cevapla
  • asi 1 gün önce Şikayet Et
    benim askerim beni koruyacaksa elinde silah şehirde gezsin ha sınırda düşman askeri ha sokakta köpekler arada fark yok ikiside aynı şeyi yapıyo
    Cevapla
  • baybars 1 gün önce Şikayet Et
    pkk ya terörü bıraktırdık sıra köpek teröründe
    Cevapla
  • vatandaş 1 gün önce Şikayet Et
    Bu vahşete hala sessiz ve duyarsız kalanlara tek kelimeyle yazıklar olsun diyorum başka birşey demiyorum.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 1 gün önce Şikayet Et
    Bu köpekleri kısırlaştırmak yerine mama ile besleyip çoğaltan belediyeler var. MANSUR sana sesleniyorum, eserinle gurur duyuyor musun? Keşke sadece heykel yapsaydın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brand Finance sıraladı: Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu!
Sultangazi'de seyir halindeki motosiklet üzerinde tıraş