Sinop'ta hastane acil servisinde patlama

Sinop'un Türkeli ilçesinde devlet hastanesinin acil servis bölümünde patlama meydana geldi. Patlama dolayısıyla hastane boşaltılırken bir hemşire yaralandı.

Sinop'ta hastane acil servisinde patlama
Sinop'ta hastane acil servisinde patlama
GİRİŞ 02.06.2025 06:56 GÜNCELLEME 02.06.2025 06:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

20 yataklı hastanenin acil bölümünde patlama meydana gelmesi üzerine olay yerine itfaiye ve emniyet ekipleri sevk edildi.

Kimyasal maddelerin neden olduğu değerlendirilen patlamada, serviste görevli hemşire Damla Gökçe Baş yaralandı.

İlk müdahalesi hastanede görevli doktorlar tarafından yapılan Baş, daha sonra ambulansla Samsun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi.

Patlama dolayısıyla hastane tedbir amaçlı boşaltılırken, emniyet ekiplerince hastane çevresinde güvenlik önlemi alındı.

KAYNAK: AA
Özgür Bayrak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Özgür Bayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Kadir Uçar 3 gün önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun. Yaralanan kardeşimize acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Donald Trump ile Elon Musk arasında kavga! İfşaatlar başladı
İzmir'de 7 günlük kabustan uyanan CHP’li başkandan partililere sitem: Nedense sustular