Sadakataşı, Gazze’ye 5 bin hisse kurban ulaştıracak

Kurban çalışmalarını ‘‘Kurban Kardeşliği Yaşatır’’ çağrısıyla sürdüren Sadakataşı Derneği, Gazze’ye 5 bin hisse kurban ulaştırmayı planlıyor.

Sadakataşı, Gazze’ye 5 bin hisse kurban ulaştıracak
Sadakataşı, Gazze’ye 5 bin hisse kurban ulaştıracak
GİRİŞ 04.06.2025 13:26 GÜNCELLEME 04.06.2025 13:26

Kurban çalışmalarını ‘‘Kurban Kardeşliği Yaşatır’’ çağrısıyla sürdüren Sadakataşı Derneği, Gazze’ye 5 bin hisse kurban ulaştırmayı planlıyor.

Sadakataşı kurban çalışmaları kapsamında açlık ve kıtlıkla mücadele eden Gazze halkına 5 bin hisse kurban ulaştırarak sofraları bereketlendirecek.

İsrail’in soykırım gerçekleştirdiği Gazze’de milyonlarca Filistinli açlık ve kıtlıkla mücadele ediyor. Bölgeye saldırıların başladığı tarihten itibaren düzenli insani yardım malzemeleri ulaştıran Sadakataşı, Kurban kampanyası kapsamında da 5 bin hisse kurbanı Gazze'ye ulaştırmayı planlıyor.

Kurbanlar bölgeye nasıl ulaşacak?

Mevcut şartlarda Gazze’de kurban kesimi gerçekleşememektedir. Sadakataşı, Gazze kurbanlarını geçtiğimiz yıl olduğu gibi Mısır ve Hindistan’da keserek gerekli süreçlerin ardından Gazze’ye konserve ve dondurulmuş et olarak ulaştırıp, dağıtımını gerçekleştirecek.

Kurbanımı Gazze’ye nasıl ulaştırabilirsiniz?

Gazze kurban bağışı için Sadakataşı genel merkezine gelerek elden, www.sadakatasi.org.tr sayfasında bulunan banka hesapları üzerinden veya online bağış olarak yapabilirsiniz. Ayrıca derneğin 0216 614 04 61 numaralı çağrı merkezinden detaylı bilgi alarak kurban bağışınızı yapabilirsiniz. Dernek Gazze kurban hisse bedelini 10 bin TL olarak belirledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tarafları belli oldu! İşte İsrail ve İran'ı destekleyen ünlüler!
İrfan Can Eğribayat'tan transfer sorusuna yanıt: 'İnşallah'