2 kişinin hayatını kaybettiği kazada 'arı' detayı!

Rize'de 2 kişinin hayatını kaybettiği kazanın, arabanın içine giren arı nedeniyle kontrolden çıkması sonucu gerçekleştiği öğrenildi.

2 kişinin hayatını kaybettiği kazada 'arı' detayı!
2 kişinin hayatını kaybettiği kazada 'arı' detayı!
GİRİŞ 10.06.2025 13:02 GÜNCELLEME 10.06.2025 13:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Rize'de geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetmişti. Kazaya ilişkin acı bir detay ortaya çıktı. 

Kaza önceki gün saat 17.00 sıralarında Rize'nin Çayeli ilçesi Büyüktaşhane Mahallesi Karadeniz Sahil Yolu üzerinde meydana geldi.

Kazaları azaltacak devrim niteliğinde yenilik: Araçlara ‘yeşil ışık' geliyorKazaları azaltacak devrim niteliğinde yenilik: Araçlara ‘yeşil ışık' geliyor

Bakan Yerlikaya acı bilançoyu açıkladı: 32 vatandaşımız öldü!Bakan Yerlikaya acı bilançoyu açıkladı: 32 vatandaşımız öldü!

Alınan bilgiye göre, Kurban Bayramı için gittikleri memleketleri Artvin'in Yusufeli ilçesinden Rize'ye dönmek üzere yola çıkan H.A. idaresindeki hafif ticari araç, refüje çarpıp yan döndü.

Feci kazada iki kardeş hayatını kaybetmişti.

BİRİ 13, BİRİ 20 YAŞINDAYDI

Kazada aracın arka koltuğunda bulunan Muhammet Aşçi (13) ve ablası Ayşe Aşçi (20) olay yerinde hayatını kaybederken, yine arka koltukta bulunan bir diğer kardeşleri S.A. ile şoför baba H.A. ile ön yolcu koltuğunda oturan anne M.A. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Ayşe Aşçi

ARIDAN KAYNAKLI PANİK KAZAYA NEDEN OLMUŞ

Abla kardeşin hayatını kaybettiği kazaya karışan H.A. kontrolündeki hafif ticari aracın içerisine Çayeli ilçesinde seyir halindeyken arı girdiği, arka koltukta oturan çocukların arı nedeniyle panik yaptığı ve baba H.A.'nın bu nedenle aracın kontrolünü kaybettiği öne sürüldü.

Kardeşler Muhammet Aşçi ve ablası Ayşe Aşçi'nin cenazeleri dün Rize Adli Tıp Merkezi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Memleketi Artvin'in Yusufeli ilçesine bağlı Pamukçular köyüne getirilen abla kardeşin cenazeleri dün öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

KAYNAK: İHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • maraşlı 2 gün önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 2 gün önce Şikayet Et
    Allah Rahmet ve merhamet etsin. Kalanların sabrını artırsın.
    Cevapla
  • Hikaye 2 gün önce Şikayet Et
    ALLAH CC rahmet eylesin
    Cevapla
  • Farhad 2 gün önce Şikayet Et
    Allah Anne babaya Sabırlar versin. çok acı bir durum. Mekanları cennet olsun. Bu durumlarda aldırış etmeden devam etmeli. başıma bir kaç kez geldi.
    Cevapla
  • afad 2 gün önce Şikayet Et
    sevgili farhad, ömür bitmiş, arı görevi icabı içeri girmiş, azrail ömrü bitenlerin canını almış. dolayısı ile "aldırış etmeden devam etmeli" bizim irademizde değil
    Cevapla
  • camalokko 2 gün önce Şikayet Et
    geçen yolda gidiyorum orta refüje bolca arı çeken çiçekler dikmişler aklıma kaza yaptırır diye gelmedi değil Başları sağolsun geride kalanlara sabırlar dilerim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN’ın rekoru, Fatih Altaylı’yı çıldırttı: ‘AKP yapmadı’
Tarihin en ölümcül uçak kazaları! Havadayken ortadan ikiye ayrıldı!