Şehri sarsan haber! 2 genç kız bir olup katletti!
Burdur'da iki çocuk annesi Özge Bedir, eşiyle mahkemelik olan 22 yaşındaki genç kadın tarafından evinde bıçaklanarak katledildi. Cinayetle ilgili 2 kadın gözaltında.
Burdur'da iki çocuk annesi kadın, evinde bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili 2 kadın gözaltına alındı.
Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Bağlar Mahallesi 14036 Sokak'ta bulunan bir sitede meydana geldi. Seray Ö. (22), Tülay A. (22) isimli kız arkadaşı ile birlikte daha önce mahkemelik olduğu Adnan B'nin (35) evine gitti. Seray Ö. site önünde beklerken, Tülay A. apartmanın 1. katındaki daireye çıkarak Adnan B'nin eşi Özge Bedir (35) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.
Tülay A, Özge Bedir'i boğazından ve karın bölgesinden bıçaklayarak ağır yaraladı. İki şüpheli olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
KANLAR İÇİNDE BULUNDU
Komşuların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin kapıyı açmasının ardından Özge Bedir, evin koridorunda kanlar içinde bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Bedir'in hayatını kaybettiği belirlendi.
Polis ekipleri, kısa süre sonra şüpheliler Tülay A. ve Seray Ö'yü yakaladı. Arbede sırasında elinden yaralanan Tülay A, tedavi için Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavisinin ardından Tülay A. ve arkadaşı Seray Ö. gözaltına alındı.
EŞİ BAYGINLIK GEÇİRDİ
Eşinin ölüm haberini alan ve evdeki çalışmaların bitmesini bekleyen Adnan B, polis aracında baygınlık geçirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Adnan B'nin tedavisi sürerken, olay yerinde bulunan Bedir'in yakınları sinir krizi geçirdi.
Özge Bedir'in 2 aylık ve 5 yaşında 2 çocuk annesi olduğu öğrenildi.
-
Zeki 14 saat önce Şikayet Etİdam kardeşim idam…Beğen
-
Muhammed 18 saat önce Şikayet Etidam idam idam idam. asın ikisini de.Beğen Toplam 2 beğeni
-
Adil 22 saat önce Şikayet Etİdam şart.Beğen Toplam 5 beğeni
-
meraci83 1 gün önce Şikayet Et5 klm den bile suç makinesi olduğu belli olanlar af kararlarıyla salıverilirse sonuçlar asla değişmeyecektir. Onlar çıkacak yerlerine böyle azgınlar dolduracaktır. Bu iş böyle olmayacaktır. Kati, ama acımasız kararlar alınmalıdır.Beğen Toplam 8 beğeni
-
Ali 1 gün önce Şikayet Ettek erkek cocuklar kavga dövüş atari oyunlarını oynardı. şimdi 2 yaşındakinden 40yaşındakine kadar tüm kızlar ellerinde telefon kanlı bıcaklı oyunları oynuyorlar. sözde tavuk vs basit oyunmuş gibi gösteriyorlar ama artık kız erkek farketmeden hepsi katletmeye oyun kadar basit yapabiliyorlar. oglumu sevmeye kalkarken vışk mışk seslerle el hareketi yapıyor.ne deyince, oyundaki kesmesahnesiBeğen Toplam 4 beğeni