Dolandırıcı polis kılığına girip vurgun yaptı

Kocaeli'de kendisini polis olarak tanıtıp 950 bin TL'lik dolandırıcılık yapan M.Ö., İstanbul’da polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Dolandırıcı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Dolandırıcı polis kılığına girip vurgun yaptı
Dolandırıcı polis kılığına girip vurgun yaptı
GİRİŞ 11.06.2025 19:29 GÜNCELLEME 12.06.2025 00:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kocaeli’nin İzmit ve Gebze ilçesinde vatandaşları telefonla arayıp kendilerini polis olarak tanıtan ve bu yöntemle mağdurlardan toplam 950 bin TL değerinde ziynet eşyası dolandırıcılığı yaptığı tespit edilen M.Ö. isimli şahıs İstanbul’da polisin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

M.Ö., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    way sahtikar way
    Cevapla
  • Halkın sesi 2 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun hâlâ böyle saftirik insanlar var ben olsam ödül veririm sonuç yine aynı gez dolaş gör
    Cevapla
  • Konyalım 2 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir düşünce parayı alınca serbest bırakmak,ver 25 ,30 yıl aklı başına gelsin ,diğer dolandırıcılığa yeltenenlerede ibret olmalı adalet bu kanun bu olmalı.
    Cevapla
  • Mühendis 2 ay önce Şikayet Et
    Peki para geri alınabilmiş mi? Böyle durumlarda para iade edilene kadar hapisten çıkamaması lazım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de bir kez daha dumanlar yükseldi! Tahliye başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünyaya BM çağrısı: Adım atın!