75 ilde operasyon! 2 bin 311 kişi yakalandı
Son 3 haftada 75 ilde düzenlenen operasyonlarda 1 ton 24 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 375 bin uyuşturucu hap ele geçirildi, 2 bin 311 şüpheli yakalandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların cumhuriyet başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinasyonunda, il emniyet müdürlüklerince düzenlendiğini kaydetti.
2 bin 335 ekipte 8 bin 340 personel, 37 hava aracı ve 53 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 75 ilde operasyonlar gerçekleştirildiğini belirten Yerlikaya, 1 ton 24 kilogram uyuşturucu madde ile 5 milyon 375 bin uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 2 bin 311 şüphelinin yakalandığını aktardı.
Valileri, operasyonları koordine eden cumhuriyet başsavcılıkları ve operasyonları gerçekleştiren il emniyet müdürleri ile polisleri tebrik eden Yerlikaya, "Uyuşturucu, insanlığın en büyük düşmanıdır. Buna cüret eden zehir tacirleriyle ülkemiz ve insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
-
Mustafa 3 saat önce Şikayet EtBunlar nasıl ülkemize sokuluyor peki denetim yokmu acabaBeğen Toplam 1 beğeni
-
Mamut 3 saat önce Şikayet EtBunların hepsi eminim ajanlar.Beğen
-
Sabri 3 saat önce Şikayet EtBu işi yapan kim varsa ibreti alem için yakalandıkları ilin meydanlarında sallandırmadığınız sürece başarılı olamazsınızBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 3 saat önce Şikayet Etidam şart ilkokula kadar düştüBeğen Toplam 3 beğeni
-
Sade vatandaş 3 saat önce Şikayet Etİçeride beslemeyin insanlık düşmanlarını asın gitsinBeğen Toplam 2 beğeni