Milyoner'de 500 bin TL'lik soru dikkat çekti! İşte doğru cevabı

Kim Milyoner Olmak İster? Adlı bilgi yarışmasında 500 bin TL'lik soru açıldı. Vatandaşlar ise 500 bin TL değerindeki "Tüm metaller arasında en yüksek elektrik iletkenliğine sahip element hangisidir?" sorusuna yanıt arıyor.

Milyoner'de 500 bin TL'lik soru dikkat çekti! İşte doğru cevabı
Milyoner'de 500 bin TL'lik soru dikkat çekti! İşte doğru cevabı
GİRİŞ 20.06.2025 13:20 GÜNCELLEME 20.06.2025 13:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'de heyecanlı bir bölüm daha yaşandı. Yayımlanan bölümde 500 bin TL değerinde açılan soru ise merak konusu oldu.

Yarışmada sorulan "Tüm metaller arasında en yüksek elektrik iletkenliğine sahip element hangisidir?" sorunun cevabı ise izleyiciler tarafından araştırılıyor.

19 Haziran 2025 Kim Milyoner Olmak İster'de 500 bin TL'lik soru! Tüm metaller arasında en yüksek elektrik iletkenliğine sahip element hangisidir? - 2. Resim

MİLYONER'DE 500 BİN TL'LİK SORUNUN CEVABI NEDİR?

Soru: Tüm metaller arasında en yüksek elektrik iletkenliğine sahip element hangisidir?

A: Altın

B: Gümüş

C: Demir

D: Bakır

Cevap: B: Gümüş

Hakan Erdi Uludağ Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Hakan Erdi Uludağ

Editör Hakkında

1998 yılında İstanbul'da doğdu. Maltepe Üniversitesi Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Gazetecilik kariyerine üniversite yıllarında okurken başladı. 4 yıldır aktif olarak Gazetecilik kariyerini sürdürüyor. Meslek hayatına Kanal 7 Medya Grubu'na bağlı Haber7.com'da 'Editör' olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Vatandaş 52 dakika önce Şikayet Et
    Denir
    Cevapla
  • Hakan 54 dakika önce Şikayet Et
    Altın diye biliyordum. Eski bilgisayarlardan toplayıp eritip para kazananlar var diye okumuştum. Gümüşü ilk kez duyuyorum.
    Cevapla
  • Yusuf 1 saat önce Şikayet Et
    Altındır ya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İranlı komutan Rızai savaşa devam edeceklerini duyurdu: Aşılmaz kubbeyi aştık...
İki ülke İsrail'in imdadına yetişti! 14 uçak dolusu askeri yardım