Hamile eski nişanlısını öldüren şüpheliden 'pes' dedirten cevap: İyi yaptım

Sarıyer'de hamile olan eski nişanlısını öldüren Samet T. ve olayın ardından saklanmasına yardımcı olduğu belirlenen amcası Aytekin T., adliyeye sevk edildi. Samet T. gazetecilerin 'Neden yaptın' sorusuna 'İyi yaptım' diyerek yanıt verdi.

GİRİŞ 26.06.2025 16:59 GÜNCELLEME 26.06.2025 17:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sarıyer'de, 5,5 aylık hamile Oya Budak, eski nişanlısı Samet T. tarafından silahla göğsünden vuruldu. Ağır yaralanan Budak, kaldırıldığı hastanede karnındaki bebeğiyle yaşamını yitirdi. Olay yerinden otomobille kaçan Samet T. ise Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Bağcılar'da amcası Aytekin T.'nin evinde saldırıda kullandığı silahla yakalandı; emniyette işlemleri tamamlanan Samet T. ve amcası Aytekin T. adliyeye sevk edildi.

'KOKUTMAK İÇİN HAVAYA ATEŞ ETTİM'

Adliyeye sevk edilen şüpheli Samet T., gazetecilerin 'Neden öldürdünüz?' sorusuna "İyi yaptım" diye yanıt verdi.

Samet T.'nin Cinayet Büro Amirliği'nde alınan ifadesinde 5 ay önce kendi aralarında nişan yaptıklarını, Budak'ın hamile olduğundan ise iki hafta önce haberi olduğunu söylediği öğrenildi. Hamileliğini nedeniyle tartışma yaşadıklarını anlatan Samet T.'nin ifadesinde "Onu ve kardeşini Çağlayan, Harmantepe Mahallesi'nden 'dolaşmaya gidiyoruz' diye aldım. Otomobille Sarıyer'e gittik. Ben ve Oya Budak otomobilden inerek aracın önünde konuşmaya başladık. Bu sırada aramızda tartışma çıktı. Ben de silahımı çekerek korkutmak için havaya doğru ateş ettim. Bir anda yere yığıldı, nasıl oldu anlamadım. Silah seslerine kardeşi de araçtan inmişti. Korkarak onları orada bırakıp oradan kaçtım" dediği öğrenildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Daha önceden tehdit ve hakaret suçlarından polis kaydı olduğu öğrenilen şüpheli Samet T. ve olayın ardından saklanmasına yardım ettiği belirlenen amcası Aytekin T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 9
  • Ali Osman 1 saat önce Şikayet Et
    Tek kelime: İDAM ŞART
    Cevapla
  • Sinan 1 saat önce Şikayet Et
    İdam şart kısasa kısas gerekir kısasta hayat vatdır.
    Cevapla
  • ALİ KISA 2 saat önce Şikayet Et
    gençlerimizin bu halini gördükçe içim parçalanıyor, öldüren de ölen de bizim gencimiz, nerede hata yapıyoruz çocuklarımızı yetiştirirken, suçu hep gençlere atıyoruz, ama en büyük suçlu yine bizleriz, bizler bir şeyleri eksik yapıyoruz ki böyle haberleri çok okuyoruz, allah bizleree müslümanlara , filistindeki ve bütün dünya daki müslüman kardeşlerimize selamet versin amin
    Cevapla
  • Müşteki 2 saat önce Şikayet Et
    Gayri meşru bir muhabbetin neticesi, merhametsiz mukabeledir. Yazık ...
    Cevapla
  • Saban 3 saat önce Şikayet Et
    Bunun gibi sadidt canileri asmadigimiz muhletce daga coook canlar yanacak kokusmus avrupa ugruna bosuba beslemeyin bir ekip kurun ceza evinde halledin alin size avrupa zihi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olmaz denilen oldu! Cristiano Ronaldo yeni imzayı attı
Kalp krizi geçiren arkadaşına yardım ederken kalp krizi geçirdi: 2'si de öldü