CHP'yi karıştıracak mektup: Eski belediye başkanı cezaevinden yazdı!

Eski Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, tutuklu bulunduğu cezaevinden yazdığı mektup ile adeta CHP'lileri yerden yere vurdu.

GİRİŞ 04.07.2025 17:42 GÜNCELLEME 04.07.2025 17:43
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 'İhaleye fesat karıştırma' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Köseler, Silivri Cezaevi’nden Beykozlu vatandaşlara ve kamuoyuna mektup yazdı. Köselerin mektubu gündeme bomba gibi düştü. 

Beykoz Belediye Başkanı gözaltına alındı! Özel, İmamoğlu, Yavaş ve CHP'den açıklamaBeykoz Belediye Başkanı gözaltına alındı! Özel, İmamoğlu, Yavaş ve CHP'den açıklama

31 Mart 2024 yerel seçimleri sonrasında Beykoz Belediye Başkanı olan Alaattin Köseler, CHP'li yöneticiler tarafından belgeli şekilde Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edildi. Başsavcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında 27 Şubat'ta 'ihaleye fesat karıştırma', 'suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'üyelik ve yardım' ve usulsüz harcamalar iddialarıyla gözaltına alındı. Mektubunda 'Bana kumpası kendi içimizdekiler kurdu' diyen Köseler, süreçte parti tarafından yalnız bırakıldığının da yeniden gösterdi. 

4 Mart'ta tutuklanarak cezaevine giren Köseler, mektubunda yazdığı iddiasına göre ne CHP Genel Merkezi ne CHP İstanbul İl Başkanlığı ne de eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından savunulmadı.

  • İmamoğlu, Köseler'in tutuklanmasıyla Beylikdüzü'nden Beykoz'a transfer ettirerek meclis üyesi seçtirdiği Özlem Vural Gürzel'i başkanvekili yaptırdı.

 Köseler'in mektubu

"BU KUMPASI KURGULAYANLAR KENDİ İÇİMİZDEN"

Tanık ifadeleri kapsamında soruşturmadaki 13'ü tutuklu 25 kişi usulsüz işlemlerin tamamında Köseler'i suçlamıştı. Köseler mektubunda kendisine atılı suçlamalar için, "Seçilmiş başkanın vizyonuna değil, dışarıdan gelen akıl hocalarının yönlendirmesine göre hareket ediliyor. Bu kumpası kurgulayanların kendi içimizden olduğunu da bütün kamuoyu bilmektedir. Beni bu noktaya getiren bu grup, ilahi adaletle hak ettiklerini bulacaktır." ifadesini kullandı.

İmamoğlu tarafından Köseler'in yerine atanan Gürzel'i hedef alan eski belediye başkanı Alaattin Köseler, "Beykoz'u Beykoz'lular yönetecek" ilkesine sadık kalınmadığını, kente aidiyet duymayan kişilerin belediyede kritik görevlere getirildiğini vurguladı. Özlem Vural Gürzel'in bazı meclis üyeleriyle birlikte emanete sadık kalmadığını savundu.

Özlem Vural Gürzel ve İmamoğlu

Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 53
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Belediyenin parasını çalanlara çaldıranlara mühebbet veriniz
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    idam cezası gelmeden Türkiye rahat etmez
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    chpden hiç bir zaman hayır gelmez
    Cevapla
  • bekir 1 ay önce Şikayet Et
    Ekrem merkez bankasını soysa chp liler alkışlar. Ne güzel soyuyor memleketi der. Chp turkiyenin en büyük sorunudur. Chp bitmeden turkiyede hicbir sorun cozulmez
    Cevapla
  • Halis 1 ay önce Şikayet Et
    Hırsızlığın adı da kumpas oldu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar KIZILELMA PT-4 bir testi daha başarıyla tamamladı
Mourinho'dan Ali Koç'a çok konuşulacak liste: Fenerbahçe'de 5 yıldıza yol göründü!