Alkollü sürücü dehşeti! Yaralılar var
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde alkollü sürücü, aracıyla seyir halindeyken makas atmaya çalışınca direksiyon hakimiyetini kaybedip başka bir araca çarptı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 07.07.2025 06:30
GÜNCELLEME 07.07.2025 06:30
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde gerçekleşen kaza, gece saatlerinde Yıldırım ilçesi Hacivat Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, A.M. isimli sürücü, alkollü şekilde kullandığı araçla trafikte makas atmaya başladı.
Bir süre sonra aracının kontrolünü kaybeden sürücü, başka bir otomobile çarparak kazaya neden oldu. Kazada, A.M.'nin aracında yolcu olarak bulunan 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.
Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Polis ekiplerince yapılan alkol testinde sürücünün 1.60 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan A.M. hakkında yasal işlem başlatıldı.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 5
-
Misafir 3 saat önce Şikayet EtHer zaman söylemişimdir. Uyuşturucu ve alkol kullanan üreten satan herkes öldürülmelidir. Masumların zarar görmemesi için böyle katı kanunlar şart. Tecavüz edenler vatana ihanet eden hainler, milletin malını yiyenler idam edilmelidir. Yani İslami kanunlar olmalıdır. Başka türlü bu millet düzelmez.Beğen
-
ALİ 3 saat önce Şikayet Etcezası varmıdırBeğen
-
Oflu 3 saat önce Şikayet EtBu katil yayaları, çocukları ezebilirdi. Ehliyetini ömür boyu iptal edin. En az 5 yıl ceza verin. Bunu televizyonlarda duyurun ki kimse alkollü araç kullanmasın.Beğen
-
Dadaş 4 saat önce Şikayet EtTofaş'ın ülkemize ve kültürümüze yeni katkısı yükleniyor...Beğen
-
garip 4 saat önce Şikayet EtEn ağır ceza verilmeli ki bi daha bu haltı işlemesinBeğen