Şırnak’ta ambulans helikopter, çocuk hastayı nakletti
ŞIRNAK Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuk hasta, ambulans helikopterle Diyarbakır’a sevk edildi. Çocuğun hastanede tedavisine başlandığı belirtildi.

GİRİŞ 08.07.2025 23:36
GÜNCELLEME 09.07.2025 00:52
Şırnak Devlet Hastanesi'nde takibi yapılan çocuk hasta için doktorlar, ileri tetkik ve tedavi için sevkine karar verdi.
Çocuk hasta için İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı Sağlık Komuta Merkezi aracılığıyla ambulans helikopter talep edildi.
Kısa süre içerisinde Şırnak 23’üncü Piyade Tümen Komutanlığı’na inen ambulans helikopter, hasta çocuğa alarak Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Çocuğun hastanede tedavisine başlandığı belirtildi.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
-
Misafir 15 saat önce Şikayet EtKürdü türkü çerkezi lazı hep beraber kardeşiz kardeş kalacağız laz olarak yazıyorum bu yorumu kardeşimBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 16 saat önce Şikayet EtAllah razı olsun devletimize rabbim zeval vermesin kürt olarak yazıyorum bu yorumu.Beğen Toplam 6 beğeni