Murat Çalık'ın tutukluluk hali devam edecek
Son dakika: Belediyelere yönelik yolsuzluk soruşturmasında tutuklanan ve görevden alınan eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık için avukatlarının yaptığı tahliye talebi reddedildi. Çalık, cezaevi sürecinde rahatsızlanmıştı.

GİRİŞ 11.07.2025 17:13
GÜNCELLEME 11.07.2025 17:17
SON DAKİKA: Daha öncesinde iki kez kanser hastalığını atlatan Murat Çalık, tutuklanmasının ardından rahatsızlığının artması üzerine dün anjiyo olmuştu.
İmamoğlu'nun yargılandığı Beylikdüzü Belediyesi davası sıcak gelişme
Eski Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ın aylık tutukluluk incelemesi yapıldı. Çalık için avukatlarının yaptığı tahliye talebi değerlendirildi. Bu kapsamda, tahliye talebi reddedildi. Çalık'ın tutukluluk hali devam edecek.
- Hastaneden çıkışı yapılan Çalık, Buca Cezaevi'ne gönderildi.
Öte yandan Adli Tıp Kurumu’ndan Çalık’ın cezaevi koşullarında kalıp kalamayacağına ilişkin rapor beklendiği kaydedildi.
KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR 3
-
+EKREM+ 19 saat önce Şikayet Etc h p algı yalan ve talan da rakipsiz oyunculara taş çıkarır hırsız bunlarBeğen
-
Söylemezsem Olmaz 20 saat önce Şikayet EtMaşallah turp gibi. Hemde büyük turplardanBeğen Toplam 1 beğeni
-
mert 22 saat önce Şikayet Ettiyatrocu hepsiBeğen Toplam 2 beğeni