Çeşme'de motoryat alev alev yandı, kullanılamaz hale geldi

İzmir’in Çeşme ilçesi Dalyan Mahallesi’nde bir marinada bağlı motoryatta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin diğer teknelere sıçramaması için yat açığa çekildi. Yangın söndürülse de motoryat tamamen kullanılamaz hale geldi.

GİRİŞ 13.07.2025 11:06 GÜNCELLEME 01.10.2025 22:45

İzmir’in Çeşme ilçesi Dalyan Mahallesi’nde bir marinada bağlı motoryatta çıkan yangın paniğe neden oldu. Henüz nedeni bilinmeyen yangına Sahil Güvenlik ve itfaiye ekipleri müdahale etti. Alevlerin diğer teknelere sıçramaması için yat açığa çekildi. Yangın söndürülse de motoryat tamamen kullanılamaz hale geldi.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    masrafından bıkmıştır satamayınca yak sigortadan parani al ,onlarcası böyle,fabrika yangınlarında da böyle.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı Kalkan'dan densiz sözler! Bir kez daha Kıbrıs tehdidi: 'O zaman göreceğiz'
Tuzla'da tersanede patlama! Ölü ve yaralılar var!