Emine Erdoğan'dan, AK Parti'nin toplantısına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti'nin 32'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

GİRİŞ 14.07.2025 12:03 GÜNCELLEME 14.07.2025 12:11

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde bir otelde düzenlenen AK Parti'nin 32'nci İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na ilişkin, "Birlik ve kardeşlik ruhuyla atılan adımların, ülkemizi her alanda daha ileriye taşıyacağına yürekten inanıyorum. Milletimizin birliği, Türkiye'mizin yolu açık olsun" ifadesini kullandı.

Erdoğan, paylaşımında, toplantıdan görüntülerin bulunduğu videoya da yer verdi.

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en zengin isim o ilden çıktı! İşte tek tek memleketleri
İsrail'in ölüm tuzağı anbean kaydedildi! Yüzlerce kişi toplanmıştı