Son dakika: Antalya'da 4,1 büyüküğünde deprem! Naci Görür'den açıklama geldi

Son dakika haberi... Antalya'nın Gaziapaşa ilçesinde bir deprem meydana geldi. AFAD'da yer alan verilere göre depremin büyüklüğünün 4,1 olduğu belirtildi.

Son dakika: Antalya'da 4,1 büyüküğünde deprem! Naci Görür'den açıklama geldi
Son dakika: Antalya'da 4,1 büyüküğünde deprem! Naci Görür'den açıklama geldi
GİRİŞ 18.07.2025 21:47 GÜNCELLEME 18.07.2025 21:47

SON DAKİKA HABERİ: Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde akşam saatlerinde bir deprem meydana geldi.

ANTALYA'DA 4,1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nda (AFAD) yer alan verilere göre depremin büyüklüğünün 4,1 olduğu belirtildi.

Saat 21.14'te meydana gelen depremin yerin 18.05 kilometre derinliğinde oluştuğu bildirildi.

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA

Deprem sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür, Antalya açıklarındaki sarsıntının Helen-Kıbrıs bindirme zonunda olduğunu belirtti.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merakla bekleniyordu! İddialı fiyatıyla Türkiye'de satışta
MİT raporuna ulaşıldı: Bomba 'Gülen' detayı!