Daltonlar suç örgütü üyesi Ahmet Aydın Türkiye'ye iade edildi
Daltonlar adlı suç örgütü üyesi Ahmet Aydın Gürcistan'da yakalanarak Türkiye'ye iade edildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Daltonlar suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hakkında kırmızı bülten kararı çıkarılan şüpheli Ahmet Aydın'ın, 24 Mayıs 2023'te Gürcistan'da yakalanarak tutuklandığı belirtildi.
Aydın'ın Gürcistan'dan Türkiye'ye iadesi sağlanarak, hakkında yakalama işleminin gerçekleştirildiği belirtilen açıklamada, şüphelinin 12 Ocak 2022'de Avcılar'daki bir iş yerinin kurşunlanması, aynı yıl 14 Ekim'de Bahçelievler'de Halil Güzel'in öldürülmesi ve 13 Mayıs 2023'te Bağcılar Devlet Hastanesi'nin önünde 3 kişinin yaralanması eylemlerine karıştığının tespit edildiği bildirildi.
BAKAN YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından bir açıklamada bulundu.
Yerlikaya, "Kırmızı bültenle aradığımız 8, ulusal seviyede aradığımız 1 suçluyu, Gürcistan (6), İspanya, Azerbaycan ve Karadağ'dan ülkemize getirdik. Bu kabine dönemimizde 416 suçlunun ülkemize iadesini sağladık. Enselerindeyiz, bizden kaçamayacaklar" dedi.
-
Yigido58 9 saat önce Şikayet Ettebrikler Emniyet herzaman önemli en sonuncunu Türkiyeye Getirene kadar yolunuz acik olsun insallah hepsini yakalayin .Beğen
-
Hasan 9 saat önce Şikayet Etİnşallah devletimiz bu tarz çetelerin kökünü kurutur . zira vatandaşımızı ciddi manada mağdur ediyorlar ayrıca devlete ve adaletine olan güveni sarsıyorlar.Beğen
-
Batuhan 9 saat önce Şikayet EtTürkiyemi ve Emniyet imi seviyorum,Beğen
-
Misafir5 9 saat önce Şikayet EtYaw bunlari hapiste isyan cikti felam diyerek niye temizlemiyorsunuz.Beğen
-
Ahmet 9 saat önce Şikayet EtNe olucak ki kral gibi yasicak burda hapisanede çözüm bu deyilki siz kisa kisas uygulamSaniz bun cok kisinin canina kiyacak idam gelmsi lazim mafya bitmesi icin baska turlu olmazBeğen