İntörn doktor kalbine yenik düştü!

Hatay'da acı bir olay yaşandı. Kentte Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nde görevli intörn doktor Cem Tadal, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

İntörn doktor kalbine yenik düştü!
İntörn doktor kalbine yenik düştü!
GİRİŞ 29.07.2025 11:03 GÜNCELLEME 29.07.2025 11:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nde görevli intörn doktor Cem Tadal (24), geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

DHA'nın haberine göre Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan intörn doktor Cem Tadal, 24 Temmuz'da ameliyattan çıktığı sırada asansörde fenalaşarak yere yığıldı.

Kalp krizi geçirdiği belirlenen genç doktor, meslektaşlarının müdahalesiyle ameliyata alındı. Tadal, aynı gün hayatını kaybetti.

Yıl sonunda Tıpta Uzmanlık Sınavı'na gireceği öğrenilen Cem Tadal, 8 ay önce kendisinin kullandığı motosikletle geçirdikleri kazada hayatını kaybeden annesi Zührelcebin Tadal'ın Samandağ ilçesi Mağaracık Mahallesi Mezarlığı'ndaki mezarının yanına defnedildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Adalet 1 ay önce Şikayet Et
    24 yaşında kalp krizi? İstastiksel risk neredeyse sıfır Aniden her ölen kalp krizinden ölmüyor Eğer kriz ise bile çok garip
    Cevapla
  • eko 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim rahmet etsin, yakınlarına sabır versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
"Türkiye'de 7,5 milyondan fazla boş daire var" deyip önerdi: Cezalandırılsın
Küresel Sumud Filosu Tunus’tan Gazze’ye doğru yola çıktı