Çatalca'da kum ocağında göçük! Çok sayıda ekip sevk edildi

Son dakika haberine göre, İstanbul Çatalca’da bir kum ocağında meydana gelen göçükte 1 kişi balçık içinde kaldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken kurtarma çalışmaları devam ediyor.

GİRİŞ 29.07.2025 13:07 GÜNCELLEME 29.07.2025 16:06

İstanbul’un Çatalca ilçesinde bir kum ocağında saat 11.00 sıralarında göçük meydana geldi. Bu sırada çalışma yapan iş makinesi, atık su biriken alana düştü. 

İhbar üzerine olay yerine AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İş makinesi operatörü için arama kurtarma çalışması başlatıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve belediye ekipleri, jandarma su altı arama kurtarma, itfaiye çalışmalara katıldı.

İş makinesi operatörünün kurtarılması için ekiplerin çalışmaları devam ederken, göçüğün olduğu kum ocağı havadan görüntülendi.

Olayın meydana geliş şekli ve mahsur kalan kişilerin durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Son dakika haberi... Yaylada korkunç olay: 3 kişi hayatını kaybetti!Son dakika haberi... Yaylada korkunç olay: 3 kişi hayatını kaybetti!

KAYNAK: İHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'nun diploma davası reddedildi: Şartlar gerçekleşmedi
5 ton yakalandı! Hepsini vatandaşa yedireceklerdi...