Balıkesir beşik gibi sallanıyor: Peş peşe depremler devam ediyor!

Balıkesir Sındırgı, dün meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından artçı sarsıntılarla sallanıyor. İlçede son olarak 10 dakika arayla 4.1 ve 4.4 büyüklüğünde iki depremle sarsıldı.

GİRİŞ 11.08.2025 21:25 GÜNCELLEME 11.08.2025 21:26
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Balıkesir'de dün meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki depremin ardından kentte artçı depremler meydana gelmeye devam ediyor.

PEŞ PEŞE ARTÇI DEPREMLER

6.1'lik depremin merkez üssü Sındırgı ilçesinde peş peşe artçı depremler meydana geldi. İlçede saat 19.37'de 4.1, 19.52'de 4.4 ve 20.13'te 4.5 büyüklüğünde üç depremle sarsıldı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen 6.1 büyüklüğündeki deprem bölgede büyük korku yarattı. İstanbul dahil 10 ilde hissedilen depremde 81 yaşındaki Nihat Önbaş hayatını kaybederken, 29 kişi yaralandı.

YIKILAN BİNAYLA İLGİLİ GÖZALTILAR VAR

Öte yandan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yaptığı açıklamada 1 vatandaşımıza mezar olan 3 katlı binanın yıkılmasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Bakan Tunç açıklamasında "Yapılan inceleme sonucu bilirkişi heyetinin ön raporundaki tespitler doğrultusunda binanın inşaatını yapan müteahhit ve bina sahibi, 'Taksirle Ölüme ve Yaralanmaya Neden Olma' suçundan gözaltına alınmıştır. Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle yürütülmektedir. Depremde kaybettiğimiz vatandaşımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 13
  • Sıradan 3 saat önce Şikayet Et
    Sıcak havalar depreme gerçekleşmesine katkıda bulunuyor kanımca
    Cevapla
  • KGB 6 saat önce Şikayet Et
    Türkiyede böyle bir deprem olduktan sonra ,Dünyada büyük bir deprem oluyor.
    Cevapla
  • Guaidoglu 6 saat önce Şikayet Et
    Bu nesil gidecek yerine hayirli nesiller insallah gelir. Aksi taktirde degismez. Bir calisan var bu ülkede ona da düsmaniz. Erdogan gitsin yerine ne gelirse gelsin diyen ne beklenir.
    Cevapla
  • Onbir 6 saat önce Şikayet Et
    Seçimlerden önce kaçak katlar binalar yapılıyor yetkili yok tabi ondandır.
    Cevapla
  • Nazlı 6 saat önce Şikayet Et
    Bina zaten çok eskiydi ayrıca kentsel dönüşümü mütaitler 1 artı 1 sanıyor sanırım evler çok küçük 2 kişi sığmıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin'in sesi susturuldu! İsrail'in katlettiği gazeteciden yürek burkan vasiyet...
İsrail boşuna dünyanın en nefret edilen ülkesi değil! işte kan donduran 33 işkence yöntemi