Şile'de tehlikeli olduğu değerlendirilen bir cisim bulundu

İstanbul'un Şile ilçesi Balibey Mahallesi sahilinde roket başlığı olduğu değerlendirilen cisim bulundu. Ekipler çevrede güvenlik önlemi alınarak çalışma başlattı. SAS timleri, cismi güvenli bir şekilde etkisiz hale getirdi.

GİRİŞ 19.08.2025 18:58 GÜNCELLEME 19.08.2025 19:27

Şile Balibey Mahallesi Kırandere Plajı yakınlarında roket başlığı olduğu değerlendirilen cisim görüldüğüne dair yapılan ihbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Komutanlığı ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alınarak çalışma başlatıldı.

Bölgeye özel eğitimli sualtı savunma timleri (SAS) yönlendirildi. Ekiplerin gerçekleştirdiği kontrollü çalışma sonucunda cisim güvenli bir şekilde etkisiz hale getirildi.

KAYNAK: DHA, İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Adalet Bakanlığı'ndan Mücahit Birinci kararı! Resmen izin verildi
Özlem Çerçioğlu'ndan yeni açıklama: Hiçbir korkum yok!