Son dakika: Adalet Bakanlığı'ndan Mücahit Birinci kararı! Resmen izin verildi

Son dakika haberi... Adalet Bakanlığı, İBB borsası iddialarına adı karışan Av. Mücahit Birinci hakkında soruşturma izni verdi.

GİRİŞ 19.08.2025 20:51 GÜNCELLEME 19.08.2025 21:24
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklu bulunan iş insanı Murat Kapki’den siyasi nüfuzunu kullanmak suretiyle menfaat temin etmeyi teklif ettiği iddiası ve sosyal medya üzerinden hakaret içerikli paylaşımlar yaptığı tespit edilen Avukat Mücahit Birinci hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

BİRİNCİ İÇİN SORUŞTURMA İZNİ

Adalet Bakanlığı, Mücahit Birinci hakkında soruşturma izni verdi.

Mücahit Birinci

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • Emre19 20 dakika önce Şikayet Et
    Menfaat temin etmiş mi, temin etmeyimi arasında büyük bir fark var. Savcılaga intikal etmesi elbette iyi olmuş.herkes hattını bilecek öyle paralar kolay kolay kazanılmamalı. Millet alın teri dokerken.
    Cevapla
  • Doğrusu Bu 27 dakika önce Şikayet Et
    Hallahalla .
    Cevapla
  • dobra 39 dakika önce Şikayet Et
    Yorum yapanlar adamı yargısız infaz ediyorlar. Ya adama iftira ettiyse kapki denilen sanık. Ya da bu durum chp nin bir kumpasıysa. Tecrubesiz biri değil ki, neden bu hatalara düşsün. İki kişi arasında geçen bir durum. Bekleyip sonucu görmeyi tavsiye ederim.
    Cevapla
  • Deniz 45 dakika önce Şikayet Et
    Adalet kişilere göre değil herkese eşit olmalı.
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 1 saat önce Şikayet Et
    Sadece siyasi davasını değil Babasının mirasını satan adam demek daha doğru olur. Babası Niyazi Birinci yani Yavuz Bahadıroğlu oğlunu bu halde görse kahrolurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: NATO Genel Sekreteri Rutte, Erdoğan'ı aradı! Mutabık kalındı
Muhittin Böcek’in oğlu, yurt dışı dönüşü gözaltına alındı