10 bin personel ataması iddiası! Bakanlıktan açıklama geldi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 10 bin personel ataması için planlama yapıldığına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

GİRİŞ 24.08.2025 21:14
GÜNCELLEME 24.08.2025 21:14
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının NSosyal'deki hesabından, bazı sosyal medya hesapları tarafından dolaşıma sokulan "Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 10 bin personel atamayı planlıyor" iddialarına ilişkin açıklama yapıldı.
'PAYLAŞIMLAR GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR'
Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesapları üzerinden yapılan 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 10 bin personel atamayı planlıyor' şeklindeki paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Bakanlığımızın personel alımlarına ilişkin tüm duyurular, yalnızca resmi kanallarımız üzerinden yapılmaktadır." ifadelerine yer verildi.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
-
Hanifi 8 saat önce Şikayet EtGerçek olsa ne olacakBeğen
-
+EKREM+ 8 saat önce Şikayet Etbu c h p imam oglunun eline gecti ya şimdi hiç adam olmaz yalan rüzgarı partisi medya ve trol ordusu iş başında rezil hırsızlar herkesi kendileri gibi onursuz sanıyorlarBeğen Toplam 1 beğeni
-
Hbm 9 saat önce Şikayet EtYüz bile çoktur.devlet guclenmeli.maas yetistirmemeliBeğen