İstanbul'da kan donduran olay: Annesini canice öldürdü

İstanbul'un Sultangazi ilçesindegece saatlerinde yaşanan kan donduran olayda Azad K. (20) isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı annesi Çiğdem K.'yi (45) silahla vurarak öldürdü.

İstanbul'da kan donduran olay: Annesini canice öldürdü
İstanbul'da kan donduran olay: Annesini canice öldürdü
GİRİŞ 25.08.2025 04:17 GÜNCELLEME 25.08.2025 04:17
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Yunus Emre Mahallesi 1385 Sokak üzerinde 5 katlı binanın en üst katında oturan Azad K. (20) ile annesi Çiğdem K. (45) arasında henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

TARTIŞTIĞI ANNESİNİ SİLAHLA VURARAK ÖLDÜRDÜ

Tartışmanın büyümesiyle Azad K, annesini tabanca ile vurduktan sonra kaçtı.

İhbar edilmesi üzerine, polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Polis, sokak ve bina çevresinde önlem alırken, eve giren sağlık çalışanları anne Çiğdem K'nin öldüğünü belirledi.

Ekiplerin, olay yeri incelemesinin tamamlanmasının ardından Çiğdem K'nin cenazesi adli tıp morguna kaldırıldı.

Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • osmanlı 4 saat önce Şikayet Et
    dazlak,kara kafa en az 5 kardeş ve ankaradan öte değilse birşey bilmiyorum. Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • cezayır Fırat 4 saat önce Şikayet Et
    annenin yetiştirme şekline bakacaksın bizzat ben şait oldum yakın akrabam oğlu tarafından öldüresiye dövüldü evet analar dövülmez ama çocuk haklı babasından kalan malı kaçırıyor
    Cevapla
  • Erkan 4 saat önce Şikayet Et
    Gençler maalesef akli melekeleri yerinde olmayan nesil akıl bir karış havada şuur gidik madde kullanımı içki absürt yaşam tarzı nd yazık ki dengesiz hareketlere sebep veriyor hoş çalışmayı da hiç sevmezler bunlar yazık anneye yetiştir büyüt sonra yetiştirdiğin büyüttüğün senin katilin olsun.
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    Senin gibi evladın kalıbı yokmuş demekki allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • erlblc 5 saat önce Şikayet Et
    annesini öldüren bir evladın yaşama hakkı olmamalı .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Toplantı sona erdi! Memur zammı için tarih verildi
Ekonomiden bu defa güzel haberler geliyor