Kayıp mühendisin cesedi dondurucuda bulundu Katilin kimliği şoke etti
Aksaray’da 10 gün önce kaybolan emekli jeoloji mühendisi Tekin Atılgan’ın, çalıştığı dondurma firmasının müdürü tarafından öldürüldüğü, bir süre dondurma dolabında saklanan cesedin, daha sonra dondurma aracıyla araziye atıldığı belirlendi.

Aksaray'da bir dondurma firmasında çalışan emekli jeoloji mühendisi Tekin Atılgan (54), 20 Ağustos günü işe gittikten sonra ortadan kayboldu.
Tekin'e ulaşamayan ev arkadaşı, emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine polis, önce Atılgan'ın ailesiyle ardından da çalıştığı dondurma firmasındaki mesai arkadaşları ile görüştü.
DONDURMA ARACI GÜZERGAH DIŞINA ÇIKINCA YAKAYI ELE VERDİ
Cinayet Büro Amirliği ekipleri, en son işyerine gittiği belirlenen Tekin Atılgan'ın cinayete kurban gitmiş olabileceği üzerinde çalışmalarını yoğunlaştırdı. Dondurma araçların gidiş-geliş güzergahlarını inceleyen polis, bir aracın güzergah dışına çıkarak Niğde'nin Altunhisar ilçesi civarına gittiğini ve bir bölgede uzun süre beklediğini tespit etti. Bunun üzerine bölgeye giden polis, arazide yaptığı aramada Atılgan'ın cansız bedenini buldu.
CESEDİ DONDURMA DOLABINDA SAKLAYIP ARAZİYE ATMIŞ
Soruşturmayı derinleştiren polis, dondurma firmasının müdürü Yaşarcan Kahya'nın (30), tartıştığı Tekin Atılgan'ı silahla vurup öldürdükten sonra cesedi kokmaması için dondurma dolabında sakladığını, daha sonrada da dondurma aracıyla araziye götürüp attığını belirledi. Zanlısı Kahya, kaçtığı Kayseri'de düzenlenen operasyonla yakalandı. Soruşturma sürüyor.
-
Helale Koş 1 ay önce Şikayet EtArtık millet kendi hakim savcı karar veriçi acaba neden. Cünki herşey faizle ev araba elbise bilgisayar. Faizin girdipi vucudda şeytan kol cıkarır. Ekonomiyi bu hale getiren siyonist uşagı Türk masonları emanet para alışverişi bile bitti bulunmuyor ihtiyaç kredisi modası cıktı. Hemde reklamlarda 90 bine kadar sıfır faiz. Diye ülkeyi faize teslim edenlerin ölüm anları kul hakları vBeğen Toplam 1 beğeni
-
Vatandaş 1 ay önce Şikayet EtMünafık, söz verir sözunde durmaz, konuşunca yalan söyler, kendisine emanet edilen şeye hıyanetlik eder, birine düşmanlık ederse aşırı gider. Madem fb müdürüsün, öldürmek yerine işten atsaydın cinayet islememiş olurdun. Kontrol edilemeyen anlık öfke ateş gibidir, etrafını yakar kül eder.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Osman K A Y A 1 ay önce Şikayet EtBütün cinayetler, bir haftada, yüzde 99 engellenebilir. Her ne sebeple olursa olsun, '' öldüren öldürülür.'' kanunu çıksın. Kanun koyucu vebal altındadır.Beğen Toplam 6 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtOnun için tüm ticarilere gps ve kamera zorunlu olmalı...Beğen Toplam 14 beğeni
-
El kkul 1 ay önce Şikayet EtNasıl hir tartışma ki hemen öldürüyorsun. Allahım nasıl bir döneme geldik. Koru bizi aklımızı ailemiziBeğen Toplam 21 beğeni