Adıyaman'da mağazaya molotofkokteyli saldırı

Adıyaman’da bir iş yeri molotofkokteyli saldırıya uğrayarak alevlere teslim oldu.

Adıyaman'da mağazaya molotofkokteyli saldırı
Adıyaman'da mağazaya molotofkokteyli saldırı
GİRİŞ 31.08.2025 06:17 GÜNCELLEME 31.08.2025 06:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Hoca Ömer Mahallesi 205. Sokak içerisinde bulunan kot satışı yapan bir iş yeri önünde hafif ticari araç ile gelen kimliği belirsiz bir şahıs tarafından molotofkokteyli atıldı.



Atılan molotofkokteylinin ardından iş yeri kısa sürede alev topuna döndü. Yangının büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucunda alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, iş yeri tamamen kullanılamaz hale geldi. Öte yandan, iş yerinin yanında henüz patlamamış bir molotofkokteyline rastlandı.



Polis ekipleri bölgede geniş çaplı inceleme başlatırken, olayı gerçekleştiren şahsın yakalanması için de çalışmalar sürüyor.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • ayhan01 1 gün önce Şikayet Et
    babaları tüm masrafı yaptı ya mafya işi para istemiştir vermeyince durum bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den Hamas'a tehdit! 'Büyük bölümü yurtdışında ve onlara da ulaşacağız'
Almanya'da ulusal kriz: Bayrağı ve milli marşı değiştirelim tartışması