Kuzey Marmara'da feci kaza: Kilometrelerce kuyruk oluştu

Kuzey Marmara Otoyolu Riva Tüneli içerisinde seyir halindeki tır, lastiğinin patlatması sonucu devrildi. Sebze kasaları yola savrulurken, kapanan yolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.

GİRİŞ 31.08.2025 20:39 GÜNCELLEME 31.08.2025 20:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgileri göre, kaza Beykoz Kuzey Marmara Otoyolu Yavuz Sultan Selim Köprüsü yönü Riva Tüneli içerisinde meydana geldi.

İ.Ç. idaresindeki 07 BUA 515 plakalı sebze yüklü tır, lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkıp duvara çarparak devrildi. Sebzeler yola savrulurken, sürücü hafif şekildi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyolda trafik durma noktasına geldi.

Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye, ambulans ve otoyol ekipleri sevk edildi. Devrilen tırın 1.5 saatlik çalışmanın ardından kaldırılması ile yol trafiğe açıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Ahmet 2 gün önce Şikayet Et
    Yolu eleştiriyorlardı. Ne kadar gerekli olduğu anlaşılıyor.
    Cevapla
  • İşçi emeklisi 2 gün önce Şikayet Et
    Hiç Avrupa'da bu kadar tır kazası duydunuz mu ya nedir tircilar in kural tanimazligi eski lastik en sol şerit aşırı hız sinyal zaten vermiyorlar birde madde kullananlar varmış vay anam vay
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ülkelerin açık iş pozisyonlarının sayısı belli oldu! İşte Türkiye'de rakamlar...
İsrail Gazze'ye operasyon için harekete geçti: Askerler çağrıya yanıt vermedi