AK Parti duyurdu! 30 yaş üstü öğrencilere müjde! Bugünden itibaren başlıyor...

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, İBB yönetimine karşı kazanılan hukuk mücadelesi sonucunda artık 30 yaş üstü öğrencilerinde toplu ulaşım indiriminden faydalanabileceğini bildirdi.

GİRİŞ 01.09.2025 20:21 GÜNCELLEME 01.09.2025 20:57

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir, vatandaşlar için kritik önem arz eden şehir içi toplu ulaşım tarifelerinde uygulanan indirimlere ilişkin milyonlarca öğrenciyi sevindiren bir gelişme duyurdu.

Abdullah Özdemir

30 YAŞ ÜSTÜ ÖĞRENCİLER DE TOPLU ULAŞIMDA İNDİRİMLİ TARİFEDEN FAYDALANABİLECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimi tarafından iptal edilen 30 yaş üzerindeki öğrencilere yönelik toplu ulaşımda indirim hakkına ilişkin yürütülen hukuk mücadelesinin kazanıldığını belirten Başkan Özdemir, bugünden itibaren 30 yaş üstü öğrencilerin de indirimli ulaşımdan artık faydalanabileceğini açıkladı.

AK Parti İl Başkanı Abdullah Özdemir, İstanbullulara müjdeyi şu ifadelerle verdi:

"Sevgili İstanbullular, İBB yönetimi tarafından gaspedilen toplu ulaşımda öğrencilerin indirim hakkını, hukuk mücadelemizle geri aldık.

Bugünden itibaren 30 yaş üstü öğrenciler de indirimli ulaşımdan artık faydalanabiliyor.

AK Parti varoldukça, milletimizin önüne konan hiçbir engel kalıcı olamayacaktır.

İBB kararına karşı hukuk mücadelesini yürüten AK Parti Meclis Üyelerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tavrımız, düşüncemiz, ufkumuz, mücadelemiz, mesaimiz her zaman İstanbullunun refahından yana olacak."

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 79
  • Bursalı 6 ay önce Şikayet Et
    Bursa da sgk dökümanı istiyorlar, hem öğrenci hem çalışıyorsa dahi vermiyorlar öğrenci kartı... Acil Bursa ya da gelmesini bekliyoruz
    Cevapla
  • Cesur 6 ay önce Şikayet Et
    Diğer İllerde de aynı Uygulama olmalı
    Cevapla
  • Faruk Tınaz 6 ay önce Şikayet Et
    Dilerim akpartili belediyeler bu kararı uygulayarak ön ayak olurlar
    Cevapla
  • ayşe 6 ay önce Şikayet Et
    üniversite öğrencilerinin tamamı ücretsiz olsun
    Cevapla
  • Metin 6 ay önce Şikayet Et
    Açıköğretim kapsam dışı olmalı. İstismara kapı kapanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da yağışlar sürecek mi? AKOM'dan son dakika uyarısı geldi: Hazırlıklı olun!
İran, ABD-İsrail savaşında 31. gün! Son dakika gelişmeler...