İki ailenin taşlı sopalı kavgası: 8 kişi yaralandı!

Şırnak'ta iki ailenin arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edildi.

İki ailenin taşlı sopalı kavgası: 8 kişi yaralandı!
İki ailenin taşlı sopalı kavgası: 8 kişi yaralandı!
GİRİŞ 09.09.2025 17:26 GÜNCELLEME 09.09.2025 17:29

Olay, öğleden sonra, Kızıltepe ilçesi Sanayi Mahallesi İpekyolu Caddesi’nde meydana geldi. İki aile arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olayda M.İ.K. (70), C.K. (34), A.K. (26), E.K. (32), S.A. (60), H.K. (41), H.K. (35) ve H.A. (60) yaralandı.

Elazığ’da 2 grup arasında silahlı kavgaElazığ’da 2 grup arasında silahlı kavga

Kavga ihbarına giden polislerin birini köpek, diğerini de sahibi ısırdıKavga ihbarına giden polislerin birini köpek, diğerini de sahibi ısırdı

Olayda 8 kişi yaralandı.

YARALILAR HASTANEDE

İhbarla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından Kızıltepe Devlet ile Mardin Eğitim ve Araştırma hastaneleri ve çevredeki özel hastanelere kaldırılıp tedaviye alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kıskanç sevgili dehşet saçtı: 3 kişi hayatını kaybetti!
Trump, Filistin destekçisi sol grupları hedef aldı: Ezmemiz gerekiyor!