Maganda kurşunuyla, 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı
Yozgat'ın Akdağmadeni ilçesinde düğünde havaya açılan ateş sonucu kurşunların isabet ettiği 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı.

GİRİŞ 11.09.2025 02:48
GÜNCELLEME 11.09.2025 02:48
Edinilen bilgiye göre olay Akdağmadeni ilçesine bağlı Karaalikaçağı köyündeki bir düğünde meydana geldi.
Düğünde Demirşeyh köyü Muhtarı İ.B. ve Hacıfakılı köyü Muhtarı S.T. havaya ateş açtı. Açılan ateş sonucu kurşunların isabet ettiği Bülent Güneş hayatını kaybetti. S.Ç. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından Demirşeyh köyü Muhtarı İ.B. tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
-
Düğün Terörü 6 saat önce Şikayet EtBu düğünlerde havaya ateş terörü için bir şeyler düşünüyor mu Sayın İç İşleri Bakanımız?Beğen
-
vatandaş 6 saat önce Şikayet EtMuhtarların çoğu aynı şekilde davranıyor, muhtara silah verme işini bitirin, ruhsatlarını da iptal edin,Beğen
-
misafir 9 saat önce Şikayet EtAkıllanmıyorlar bir türlüBeğen Toplam 2 beğeni