Cani anne ve sevgilisinden minik çocuğa öldüresiye işkence! Komşular ihbar etti...
Konya'nın Beyşehir ilçesinde 3,5 yaşındaki oğlu M.D.Ç.’yi darbedip, vücudunda sigara söndüren annesi H.A. ile sevgilisi M.A.E. (50) tutuklandı. Çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.
Olay, Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Sevgilisi M.A.E. ile 4 ay önce apartmana taşınan H.A.’nın oğlu M.D.Ç.’nin önceki gece saatlerinde ağlamasından endişe duyan komşular, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Eve gelen polis ekipleri, çocuğun darbedildiğini çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğunu görünce anne H.A. ve sevgilisi M.A.E.’yi gözaltına aldı. Ambulansla önce Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, daha sonra Konya Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRMÜŞLER
Hastanede yapılan kontrollerde küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde sigara söndürüldüğü, kollarında ve yüzünde darba bağlı morluk olduğu, popo kısmında ise sıcak suya bağlı yanık izlerinin olduğu tespit edildi.
H.A. ve sevgilisi M.A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. M.D.Ç. ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.
-
Mehmet Emin 2 saat önce Şikayet Etİşte eğitim sistemimizin ürettiği zebaniler. Çanakkale'de, Filistin'de, Kafkasya'da Kurtuluş savaşında şehid olan yiğitler, arkalarından böyle bir neslin yetiştirildiğini görünce iyi ki şehid olduk, bu rezilliğe ortak olmadık demişlerdir.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ankaralı 4 saat önce Şikayet EtAllah korkusu olmayan insanlardan herşey bekleyebilirsinizBeğen Toplam 1 beğeni
-
Garip 4 saat önce Şikayet EtBu çocuğun babası umarım gerekeni yaparBeğen Toplam 1 beğeni
-
Molla Kasım 4 saat önce Şikayet EtÇocuklar babaya verilmeli, bu tip haber en azından 100 defa yılda oluyor. Çocuklar baba da kalırsa, çoğu kadın boşanmayı düşünmez. Çocuğa baba bakacağım , bu halime kimse evlenmez, deyip eşinin dırdırına katlanır.Beğen
-
Osi 4 saat önce Şikayet EtOkurken ağlamamak elde değilBeğen Toplam 1 beğeni