Kahreden kaza: Torununun doğum gününe giderken hayatını kaybetti
Edirne'de kızı ve damadının çocuklarının doğum gününü kutlamak için Sakarya'dan yola çıkan 70 yaşındaki Viyalet Araz, İstanbul-Edirne Otoyolunda kaza kaptı.

GİRİŞ 12.09.2025 14:55
GÜNCELLEME 12.09.2025 14:56
Sakarya'dan Edirne'ye torununun doğum günü için giden 70 yaşındaki Vilayet Araz isimli yaşlı adam korkunç bir kaza yaşadı. Otomobiliyle Avrupa Otoyolu Söğütlüdere Üst Geçit köprüsünün ayaklarına çarpan Araz, hurdaya dönen aracında sıkışarak feci şekilde hayatını kaybetti.
İhbar üzerine olay yerine itfaiye, ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Araz'ın cansız bedeni itfaiye ekiplerince araçtan çıkarılarak cenaze aracına taşındı.
Hurdaya dönen araç, vinç ve çekici yardımıyla kaldırılarak otoparka çekildi. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.
KAYNAK: İHA