Son dakika: Akdeniz açıklarında deprem!

Son dakika haberi... AFAD, saat 11.44'te Akdeniz açıklarında, 7.1 kilometre derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi.

Son dakika: Akdeniz açıklarında deprem!
Son dakika: Akdeniz açıklarında deprem!
GİRİŞ 13.09.2025 12:01 GÜNCELLEME 13.09.2025 12:01
Haberin Ayrıntıları Geliyor...

Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.

App Store Google Play Takip Et

KAYNAK: HABER7
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Danilo Şef'e Turkuaz Kart
Asıl amaçlarını açık açık söyledi: Türk ordusunun adadaki sonunu getirir!