Güngören'de balkonu çöken bina tahliye edildi
Güngören'de 5 katlı binanın en üst katındaki dairenin balkonu çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken bina zabıta ekipleri tarafında mühürlendi.

GİRİŞ 18.09.2025 08:18
GÜNCELLEME 18.09.2025 08:18
Olay, Güven Mahallesi Uçak Caddesi'ndeki 5 katlı binada saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Binanın en üst katında bulunan dairenin balkonu büyük bir gürültüyle çöktü. Sesi duyan apartman sakinleri balkonun çöktüğünü fark ederek hemen kendilerini dışarıya attı. Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri, caddeyi trafiğe kapatarak önlem aldı.
Sabah saatlerinde ise 12 dairenin bulunduğu apartmanda yaşayanlar, evlerinden eşyalarını aldı. Apartman tahliye edilerek, zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.
Apartman sakini Dursun Eren, "Balkon çöktü ne yapalım. Boşaltacağız binayı. Kiralık daire bakacağız artık. Yapacak bir şey yok. Eşyalarımızı taşıyacağızö dedi.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
-
aaa 10 saat önce Şikayet EtYanlış görmüyorsam balkonda demir yok!Beğen
-
moderne gerek yok 10 saat önce Şikayet EtDepremde kimbilir neler olacak malzeme kalitesi o kadar kötü ki yapı stoğununBeğen
-
heyt 10 saat önce Şikayet Etgeri dönüşün,binalarınızla , gayrı yeter oğlana kıza yatırım yaptığınızBeğen