Kadın kılığındaki baba ve oğluna suçüstü!

Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, fındık bahçesinde kadın kılığında kenevir bitkisi ektikleri tespit edilen baba ile oğlu tutuklandı. Jandarma kamerasına yansıyan görüntülerde baba ve oğlun sergilediği tavır ise tepki çekti.

GİRİŞ 19.09.2025 09:33 GÜNCELLEME 19.09.2025 10:05

Samsun'da İl Jandarma Komutanlığı ile Salıpazarı Jandarma Suç Araştırma Timi ve Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yürüttü.

Ekipler, İ.S. (52) ve oğlu D.S'nin (24) yasa dışı kenevir ekimi yaptıkları ve uyuşturucu madde bulundurdukları bilgisi üzerine operasyon düzenledi.

57 KİLO ESRAR VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Fındık bahçesinde ekili 495 kök kenevir bitkisi bulunan şüphelilerin ikametlerinde de 57 kilo 955 gram kubar esrar, ruhsatsız av tüfeği, ruhsatsız kurusıkı tabanca, 28 av tüfeği kartuşu, hassas terazi ile el kantarı ele geçirildi.

Şüpheliler, gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

KADIN KILIĞINDAYKEN YAKALANDILAR

Öte yandan, zanlıların fındık bahçesinde kadın kıyafetiyle yakalandığı anlar, jandarma kamerasıyla görüntülendi.

KAYNAK: AA
Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rezil adamlar ulan memleketi rezil ettiniz
    Cevapla
  • yargıcı 2 ay önce Şikayet Et
    Teröristmiyiz diye soruyor ya haklı. Terör den yargılanmalı. Hemde en alasısınız. Gençliği zehirleyip boş çöp tenekesi haline getiriyorsunuz. Millete doğrultulmuş silah üretiyor ve zehirliyorsunuz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trump'ın son hamlesi ortalığı karıştıracak! Askeri adım! 'Maduro istifa edecek' iddiası
X çöktü! Dünya genelinde birçok site etkilendi! Cloudflare açıklama yaptı