Bahçeli'nin Türkiye-Rusya-Çin çıkışı sonrası NATO'dan dikkat çeken paylaşım!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz gün Türkiye'nin ABD-İsrail şer koalisyonuna karşı Rusya ve Çin'le ittifak yapma önerisinin ardından NATO sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Bahçeli'nin Türkiye-Rusya-Çin çıkışı sonrası NATO'dan dikkat çeken paylaşım!
Bahçeli'nin Türkiye-Rusya-Çin çıkışı sonrası NATO'dan dikkat çeken paylaşım!
GİRİŞ 20.09.2025 18:21 GÜNCELLEME 20.09.2025 18:21

    HABER7

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli'den "Türkiye, Rusya ve Çin'le ittifak yapsın" önerisi geldi. MHP'nin web sayfasından ve sosyal medya hesabından yayımlanan yazılı açıklamasında Bahçeli, "iç ve dış siyasi gündeme ilişkin" görüşlerini ifade etti.

Son Dakika: Devlet Bahçeli'den son dakika 'TRÇ' ittifakı önerisi!Son Dakika: Devlet Bahçeli'den son dakika 'TRÇ' ittifakı önerisi!

TÜRKİYE-RUSYA-ÇİN İTTİFAKI ÖNERİSİ

Kudüs meselesinin önemini vurgulayarak ABD ve İsrail'i eleştiren Bahçeli, ABD-İsrail şer koalisyonuna karşı Türkiye'nin yeni bir ittifak girişiminde bulunması gerektiğini belirterek Rusya ve Çin'i işaret etti. Bahçeli "Dünyaya meydan okuyan ABD-İsrail şer koalisyonuna karşı akla, diplomasiye, siyasetin ruhuna, coğrafi şartlara ve yeni yüzyılın stratejik ortamına en uygun seçenek 'TRÇ' ittifakının inşa ve ihya edilmesidir. TRÇ ittifakının da; Türkiye, Rusya ve Çin’den müteşekkil olması arzu ve önerimizdir" ifadelerini kullandı.

NATO'DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Bahçeli'nin Türkiye, Rusya ve Çin ittifakı gündeme getirmesinin ardından NATO'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. NATO, resmi sosyal medya hesabından "Mutlu cumalar, İyi hafta sonları!" botuyla Solotürk'ün İstanbul'dan bir görselini paylaştı. 

NATO'nun Bahçeli'nin çıkışının ardından yaptığı İstanbul paylaşımı manidar bulunurken, binlerce Türk paylaşımın altına "Gerçekler sizi korkuttu, çok iki yüzlüsünüz, AB ve NATO bitmiştir" şeklinde yorumlar yaptı. 

YORUMLAR 67
  • Muzaffer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben LİDERİMİZ en doğrusunu anlatmıştır ABD ve AB ve NATO her şekilde Türkiyeyi yanılız bıakmışlardı her taraf ateş cemberi olsa konuşurlar İCRAAT yok şer odalarında yardımı yaparlar Türkiye kendine yakışanı yapmak zorundadır
    Cevapla
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    İçimizdeki gayrimüslim kimseler sıkıntı bular ya milli kafada olmalı ya da bir şeyler yapılmalı. Bu azınlıklar Osmanlı'nın kuyusunu kazmıştı ve ülkenin çürümüş parçasıydı. Şimdi tedbir alınması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küresel piyasalarda çifte risk! 'Trump ve İran gerilimi'
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret ve emekli maaşı açıklaması