Kızını Tiktok'ta dans ettiren baba hakkında karar!
Hatay'da 16 yaşındaki kızını Tiktok isimli uygulama üzerinden dans ettirerek para kazanan baba, mahkemece tutuklandı. Görüntülerde dans eden çocuksa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından devlet korumasına alındı.

GİRİŞ 23.09.2025 14:13
GÜNCELLEME 23.09.2025 14:19
Erzin ilçesinde yaşayan ve sosyal medya uygulaması Tiktok üzerinden yayın yapan baba Ö.Ç. ve 16 yaşındaki kızı E.N.Ç. ye ait görüntüler kısa süre yayılarak tepki topladı.
Görüntülerde; kız çocuğunun dans ettiği ve babanın katılımcılardan uygulamada para olarak geçerli olan isteklerde bulunduğu görüldü. Görüntüler üzerine harekete geçen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, adres tespiti yaparak çocuğu devlet koruması altına aldı. Görüntülerde kızını oynatan baba Ö.Ç. emniyet tarafından gözaltına alındı ve mahkemece tutuklandı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, dava sürecine müdahil olunacağı ve şahsın gerekli cezayı alması için sürecin titizlikle takip edileceği vurgulandı.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
-
Misafir 3 saat önce Şikayet Etkapatın gitsin böyle siteleriBeğen
-
Salih saglam 3 saat önce Şikayet Etİyi de Aleyna Tilkiyi de 16 yaşında sahnede dans ettiriyordu yapımcılar. Farkı nedir?Beğen
-
Muhammet Kaya 3 saat önce Şikayet EtKader mahkumu kardeşlerimizin bu babayı edep ve güzel ahlak hususunda uyarmaları dileklerimle.Beğen