Evinin balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti: Şarkıcı Güllü'ye veda!

51 yaşında evinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Güllü için bugün İstanbul Tuzla'da cenaze töreni düzenlendi. Güllü, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

GİRİŞ 27.09.2025 14:39 GÜNCELLEME 27.09.2025 14:39

 "Güllü" adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut, Yalova'da 5. kattaki evinin terasından düşerek yaşamını yitirdi.

51 yaşındaki Tut, Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi’nde bulunan 5. kattaki evinin üzeri kapalı terasındaki pencereden, henüz belirlenemeyen nedenle düştü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Tut'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Şarkıcının cenazesi, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yürekleri dağlayan anlar Güllü'nün kızı gasilhanede fenalaştıYürekleri dağlayan anlar Güllü'nün kızı gasilhanede fenalaştı

Güllü'nün ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktıGüllü'nün ölmeden önceki son görüntüsü ortaya çıktı

Yaşam savaşını kaybeden Güllü aslında kimdir? Hakkında bilinmeyenler...Yaşam savaşını kaybeden Güllü aslında kimdir? Hakkında bilinmeyenler...

ACI HABERİ OĞLU DUYURMUŞTU

Acı haberi kamuoyuna sanatçının oğlu "Üzücü bir haber paylaşmak üzere bu mesajı yayınlıyorum. Sosyal medyada yayınlanan intihar haberleri asılsızdır." ifadelerini kullanıp "Güllü'yü bu gece yaşanan elim bir kaza sonucu bu gece kaybetmiş bulunmaktayız" sözleriyle duyurdu.

Gülü'nün cenazesi İstanbul'a getirildi.

  • Yalova Valiliği, Güllü’nün ölümüyle ilgili adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Gül Tut, bugün öğle namazından sonra Tuzla ilçesindeki Sultan 1. Ahmet Camisi'nde düzenlenecek törenin ardından defnedilecek. Son yolculuğuna uğurlanacak olan Güllü'nün cenazesi Yalova’dan İstanbul'a getirildi.

Ünlü şarkıcı Güllü

Gasilhaneden annesinin cenazesini alan Güllü'nün kızı fenalaştı, bayılan genç kızı ise yakınları kucağına alarak alandan uzaklaştırdı. 

"ANNEM GİTTİ BABA"

Güllü'nün 2002 yılında boşandığı eşi Gürol Gülter de cenaze törenine katıldı.

  • Anne acısıyla yıkılan Tuyan, babasına sarılıp "Annem gitti baba" diye gözyaşlarına boğuldu.

Güllü'nün kızı cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'nde bulunan 5. kattaki evinin üzeri kapalı terasındaki pencereden düşerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki Gül Tut için Tuzla'daki Sultan 1. Ahmet Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

  • Cenazeye Tut'un ailesi ve sevenlerinin yanı sıra Murat Kurşun, Cansever, Killa Hakan, Kobra Murat ve Yener Çevik'in de aralarında bulunduğu bazı sanatçılar katıldı.

Mahsun Kırmızıgül, İbrahim Tatlıses, Seda Sayan, Simge Sağın, Berkay, İrem Derici ve Özgür Aras'ın da aralarında bulunduğu bazı sanatçılar ise cenazeye çelenk gönderdi.

Öğle namazının ardından caminin avlusunda kılınan cenaze namazı sırasında Tut'un kızı fenalık geçirdi.

Güllü'nün naaşı defnedilmek üzere sevenlerinin omuzlarında Tuzla Mezarlığı'na götürüldü.

KAYNAK: HABER7, NTV
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 29 dakika önce Şikayet Et
    intihar etmiştir.ne balkondan düşmesi çocukmuymuş
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin yeni rapor: 6 kişi daha kusurlu bulundu!
TOKİ 29 ilde 449 arsa satacak! İşte satış yapılacak iller...