Sivas’ta yolcu otobüsü ile tır çarpıştı! 20 kişi yaralandı

Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Çamlıbel Geçidi'nde yolcu otobüsü ile TIR çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 3'ü ağır 18 kişi yaralandı.

GİRİŞ 30.09.2025 15:20 GÜNCELLEME 30.09.2025 15:21

SON DAKİKA HABERİ: Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde sürücülerinin isimleri henüz öğrenilemeyen 60 TY 450 plakalı yolcu otobüsü ile 01 AUD 553 plakalı tır, Sivas-Tokat kara yolu Yıldızeli ilçesi mevkisinde çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, AFAD, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Kazada ilk belirlemelere göre 20 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla kentteki hastanelere sevk edildi.

İHA'da yer alan bilgilere göre yaralılardan üçünün durumu ağır.

KAYNAK: İHA, AA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 14
  • Almanci 1 ay önce Şikayet Et
    Sorumluluk yok normal
    Cevapla
  • Haydar 1 ay önce Şikayet Et
    sanki savaş,herhangi onlarca ölü yaralı..kural tanımazlık son sürat..ölenlere rahmet yaralılara sağlık..
    Cevapla
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Bu Sivas'ta n var her gün bir kaç kaza oluyor denetlenmesi lazım..
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    yine tokat yıldızı geçende kaza yaptı ölü vardı
    Cevapla
  • Gurbetci 1 ay önce Şikayet Et
    Yazimin devami, sag sol a gecerken cogu sinyal vermiyor,ters girisler,ve ariza eden arabayi durdurmus ucgen yok ,bu durumlarda maksimal 50 metre gerye ucgen konar bunlara cok dikkat etmek gerek ,sora telefon elinde araba kullaniyor cogu,sen sollarken asabilesip gelip sagdan senin uzerine suruyorlar bunlari bu yaz bizzat yasadim,trafikte asabilik olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
28 yıl sonra 'vize' aldılar! 2026 Dünya Kupası'na katılacak 48 takımın 32'si belli oldu
Altın fiyatlarında son durum! İşte yeni hafta rakamları...