Aynı apartmanda 4 kez yangın çıkaran kişi tutuklandı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, aynı apartmanda 1 haftada 4 kez yangın çıkardığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Aynı apartmanda 4 kez yangın çıkaran kişi tutuklandı
Aynı apartmanda 4 kez yangın çıkaran kişi tutuklandı
GİRİŞ 21.10.2025 06:01 GÜNCELLEME 21.10.2025 06:57

Yalı Mahallesi 51. Sokak'taki bir apartmanda 3 gün üst üste yangın çıkmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan F.K, savcılıkça serbest bırakıldı.

Aynı apartmanda bugün yeniden çıkan ve itfaiye ekiplerince söndürülen yangının ardından F.K. tekrar gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • zafer gülten 4 saat önce Şikayet Et
    yalnız 1 haftada 4 kez yangın çıkarmış ama,gayet bilinçli fazla zarar vermeden yapmış,yani maksadı apartmanı yada evini yakmak değil,kendisine apartman sakinlerince yapılan birşey yüzünden apartmandakileri korkutmak,huzurunu bozmak.adam deli filanda değil anladığım.deli olsa bu kadar bilinçli yangın çıkaramaz,apartmanı yakardı.çıkardığı yangınlar kolay sönecek cinsten.
    Cevapla
  • Molla Kasım 3 gün önce Şikayet Et
    Apartmanı yakıp kül edene kadar serbest bırakırlar. Önemli soru: Acaba serbest bırakan görevlinin apartmanını yaksa yine serbest bırakır mıydı?
    Cevapla
  • Future 2025 3 gün önce Şikayet Et
    Milleti yakmasımı bekleniyor.Apartmanda oturan her kişi için ayrı ayrı kasten öldürmeye teşebüsten giydirin gitsin bu ne lan manyak dolu memleket.
    Cevapla
  • Halil 3 gün önce Şikayet Et
    Dövsen başın belaya girecek dövmesen bela ortada yargı çözüm bulmuyor
    Cevapla
  • çağrıbey 3 gün önce Şikayet Et
    bence direk masar osmana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
500 bin konut projesine kim başvurabilir, hangi ilde kaç konut olacak, nasıl başvurulur?
1,9 milyon eski tip ehliyetin indirimli yenilenebilmesi için son hafta