Bakan Fidan ve MİT Başkanı Kalın, Doha'da Hamas liderleriyle görüştü!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, Katar'ın başkenti Doha'da Hamas liderleriyle görüştü.

GİRİŞ 21.10.2025 20:31 GÜNCELLEME 21.10.2025 21:20

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, Katar'ın başkenti Doha'da Hamas liderleriyle görüştü.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın, Katar'ın başkenti Doha'da Hamas liderleriyle görüştü.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Fidan ve Kalın, Hamas Şura Meclisi Başkanı Derviş ve Hamas Siyasi Büro üyeleri ile Doha'da bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KATAR'A GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar Emiri Temim bin Hamed Al Sani'nin davetine icabetle resmi ziyarette bulunmak üzere Katar'ın başkenti Doha'ya geldi.

"TRK" uçağıyla Uluslararası Hamad Havalimanı'na gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi törenle karşılandı. Törende Erdoğan'ı, Katar Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Şeyh Saud Bin Abdurrahman Bin Hasan Bin Ali Al Sani, Katarlı yetkililer ve Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Mustafa Göksu ile diğer yetkililer karşıladı.

Ziyaret kapsamında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Katar Emiri Al Sani'yle ikili ve heyetler arası görüşmesi, Türkiye-Katar 11. Yüksek Stratejik Komite Toplantısı'na iştirak etmesi ve anlaşmaların imza törenine katılması bekleniyor.

Enes Kılıç Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Enes Kılıç

Editör Hakkında

YORUMLAR 21
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Sayın Cumhur Reisimiz , Amerikan Başkanı Trump'ın da oturduğu diplomatik ateşkes masasında güçlü bir politik duruş sergiledi ve başardı . Amerika'nın istekleri ile çelişmek istemeyen İsrail , kendine had koydu . Artık o haddi aşmaz .
    Cevapla
  • Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'nin iş makinelerini Gazze'ye çıkarması , iş makinalarını dokunulmaz kılması , Gazze Garantörlüğünün getirdiği büyük bir uluslararası politik başarıdır . Güç bazen saldırmak değil , caydırabilmektir .
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanımızı davet edip Karşılamaya çıkmayan Katar emir Temim bin hamed al sani Karşılamaya Başbakan yardımcısını göndermekle edepsizlik etmiştir Trump geldiğinde bizzat karşılıyorsan cumhurbaşkanımızı daha görkemli karşılayacaksın Akıllı ol israil in saldırısında istihbaratı veren Türkiyeydi Amerika değil
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    Trumptan Laf salatası, Soykırımının şıracısı. İsraili koruyan “Aferin iyi iş yaptınız” “adını bilmediğim bombaları size verdik”.70.000 Filistinli soykırıma uğradığı ortamda “ rehineleri aldık savaş bitti”. Netenyahu’ya kan veren ve Haması tasviye kafası. İsrailin iki yeminine itaat, kızım damadım, generalim showmen megolaman havası. HANGİ YÜZLE MISIRA GİTTİ?YENİ ORTADOĞU ŞAFAĞI BU MU?
    Cevapla
  • Yilmaz 1 ay önce Şikayet Et
    Ee israil atsana bi kursun bak sana neler ediyorlar eminim akillarindan gecen bi bomba ataakta hepsini ortadan kaldirsak yerse hadi gorelim sizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hapishaneye dronelarla soktular! ABD'de 7 milyon dolarlık operasyon!
Altınlarını emanet bırakanlar dikkat! 684 bin TL'ye kadar cezası var!