Hayatını kaybeden 3 kardeşe yürek burkan veda!

Aksaray'ın Eskil ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Azmi, Salih ve Tamer Çıracı kardeşler, bugün Gölbez Yayla Mezarlığı'nda gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Hayatını kaybeden 3 kardeşe yürek burkan veda!
Hayatını kaybeden 3 kardeşe yürek burkan veda!
GİRİŞ 24.10.2025 13:32 GÜNCELLEME 24.10.2025 13:38

Eskil ilçesine bağlı Sokaraklı Yaylası'nda dün meydana gelen kazada kamyonla otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden otomobildeki üç kardeşin cenazeleri, sabah saatlerinde Eskil Devlet Hastanesi morgundan alınarak Gölbez Yayla Mezarlığı'na getirildi. Cenaze törenine yüzlerce kişi katılırken, aile fertleri ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. İlçe halkı, acılı aileye destek olmak için mezarlığa akın etti. Kardeşler, kılınan cenaze namazının ardından dualarla yan yana defnedildi. Sevenleri, "Bu acı tarif edilemez" diyerek aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.



Öte yandan, Çıracı ailesinin bir hafta arayla ikinci acıyı yaşadığı öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden otomobil sürücüsü Azmi Çıracı'nın oğlu 16 yaşındaki Ruhi Can Çıracı'nın da bir hafta önce üzerine kereste düşmesi sonucu hayatını kaybettiği belirtildi. Dört kardeş olan Çıracı ailesinin 4. kardeşleri Veli Çıracı'nın ise 2018 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Vatandaş 8 saat önce Şikayet Et
    Cenabı HAK rahmet etsin ailelerine sabırlar diliyorum
    Cevapla
  • Emine 14 saat önce Şikayet Et
    Sozun bittigi yer allahtan rahmet mekanlari cennet olsun insallah rabbim ailesine peygamber sabri versin
    Cevapla
  • Hyr 19 saat önce Şikayet Et
    bu kadar ölüm durumunda incelemek lazım. bir kasıt mı var. bazen manevi bir şey de olabilir. allahın aldıklarını üst üste söylemek bazan gazaba da sebep oluyor. allahı her zaman rahmeti ve cömertliğiyle hamd ve şükürle anmak gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 20 saat önce Şikayet Et
    Yüce mevlam taksilatlarını af etsin mekakanları cennet olsun.
    Cevapla
  • Hakan Yılmaz 20 saat önce Şikayet Et
    Allah merhameti ile muamele etsin. Ve ailelerine büyük sabırlar versin. İşte hayat böyle birşey bir anda bütün hayatımız kararabilir. Bunun olmasını onlarda seçmedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kremlin'den son dakika Ukrayna savaşı müjdesi: Trump-Putin zirvesi gerçekleşecek
ALTAY Tankı'nda ilk teslimat 28 Ekim'de! Aselsan tesislerinde çalışmalar görüntülendi