Gebze’de ailesini kaybeden Dilara hakkında kahreden detay: Henüz haberi yok!
Gebze'de yıkılan 7 katlı binanın enkazında kalan 5 kişilik Bilir ailesinden tek kurtulan 18 yaşındaki Dilara, ailesinin öldüğünü henüz bilmiyor. Faciada dikkat çeken detaylar da ortaya çıktı.
Türkiye Kocaeli'nin Gebze ilçesinde önceki sabah yıkılan bina ile sarsıldı. Dubleks dairelerin olduğu ve altında metro inşaatı süren bina göçtü. Anne-baba ve 3 çocuktan oluşan Bilir ailesi enkaz altında kaldı. İki çocuğun cansız bedenine ulaşılırken, 18 yaşındaki Dilara ise yaralı olarak çıkarıldı. Saatler süren çalışmaların ardından baba Levent Bilir'in (44) ve anne Emine Bilir'in de cansız bedenleri çıkarıldı.

BİLİR AİLESİ GÖZYAŞLARI EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ
Bilir ailesinin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Gebze Çoban Mustafa Paşa Camisi'ne getirildi. Cenazeler, kılınan namazın ardından Merkez Mezarlığı'nda defnedildi.

Defin sonrasında yıkılan bina bölgesinde taziye çadırı kurularak Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi ve dualar edildi.

Taziye çadırında konuşan baba Levent Bilir'in dayısı Nurettin Memoğlu, hayatını kaybeden aile hakkında konuştu.

YARDIMA GİTTİ, KENDİ AİLESİ ÇIKTI!
Çöken binanın enkazında yakınlarını kaybeden Nurettin Memoğlu, "Bana sabah saatlerinde bir binanın yıkıldığı söylendi, hemen yardıma koştum. Gelince şok oldum, buradakiler kendi torunlarımız çocuklarımızdı. Tabii elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalıştık. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin anında seferber oldular" dedi.

"AİLESİNİN ÖLDÜĞÜNDEN HENÜZ HABERİ YOK"
Korkunç olayda tüm ailesini kaybeden ve şuan hastanede tedavi gören 18 yaşındaki Dilara Bilir'in durumu hakkında da konuşan Memoğlu, Ben görüştüm, sadece kolu kırık ve vücudunda ufak tefek çizikler var. Mevla onu bize bağışladı. Onu güzel bir şekilde eğiteceğiz. Bu memlekete iyi bir evlat olması için annesi gibi hayırlı bir evlat olması için çabalayacağız. Annesi, bu bölgede en az 10 bin kişiye Kur'an-ı Kerim'i öğretmiştir öyle bir cennet hatunu bir annesi vardı. İnşallah, evladımızda öyle olacak. Ailesinin öldüğünü şu aşamada söylemedik ama yanına psikologlar girip çıkıyor. Yavaş yavaş anlatacağız hemen kabulleneceğini zannetmiyorum, zaman alacak bu iş. Bunu bir şekilde kabullenecek Allah'tan geldik yine ona gideceğiz" diye konuştu.
 Gebze'de facia geliyorum demiş! Yan komşu yaşananları anlattı
Gebze'de facia geliyorum demiş! Yan komşu yaşananları anlattı
- 
										M. may 2 saat önce Şikayet EtNeden belediyenin yetkilileri, metro inşaatının yetkilileri, ihmali olanlar tutuklanmıyorlar! Adamlar dört ay önce Cimer'e yazmışlar, metro inşaatı sebebiyle evlerimizde çökme var, çatlaklar oluşuyor diye!!! Kaç kişi daha ölmeliydi!!!Beğen Toplam 2 beğeni
- 
										Artık 2 saat önce Şikayet EtAllah ölenlere rahmet eylesin, bu kızımıza da sabır, sebat, metanet nasip etsin. İmtihan zor, herkesin imtihanı kendine zor. Teslimiyet anlayışı önemli, Rabbim kolaylıklar nasip etsin.Beğen Toplam 7 beğeni
- 
										Ali 3 saat önce Şikayet EtÇocuğa söyleyin, yalana gerek yok. Dürüst olunBeğen Toplam 1 beğeni
- 
										Fatih Ahmet 3 saat önce Şikayet Etİnşallah şehit olmuşlardır. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun. Güzel bir aile imiş.Beğen Toplam 3 beğeni
- 
										Tuncay 4 saat önce Şikayet EtRabbim rahmet eylesin mekanlarını cennet eylesinBeğen Toplam 7 beğeni
 
					 
								 
									